(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti myyntireskontratiimiin
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Onko sinulle tyypillistä tehdä asiat ajallaan ja oikein? Oletko jo kerryttänyt kokemusta taloushallinnon parista ja nautit itsenäisestä työstä? Haemme suurelle teollisuusyritykselle taloushallinnon assistenttia myyntireskontratiimiin kesän ajaksi.

Tässä työssä pääset työskentelemään ammattitaitoisten työkavereiden kanssa monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa. Työtehtäviisi kuuluvat mm. asiakassuoritusten kohdistaminen, erääntyvien saatavien raportointi, täsmäytykset ja osallistuminen perintätoimenpiteisiin.

Tehtävässä menestymistä helpottaa kaupallinen koulutus (esim. merkonomi / tradenomi) sekä kokemus vastaavista tehtävistä tai muista taloushallinnon prosesseista. Pystyt kommunikoimaan niin suomen kuin englannin kielellä, eduksi katsomme myös muun kielitaidon. Arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta sekä tarkkaa ja täsmällistä työskentelytapaa numeroiden parissa. On tärkeää, että haluat hyödyntää työssäsi työkaluja ja teknologioita, jotka helpottavat arjen rutiineissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää työkokemusta taloushallinnon tehtävien parissa kansainvälisessä ympäristössä. Työsuhde on määräaikainen, alkaen toukokuusta ja kestäen elokuun loppuun. Työaika on arkisin 8-16.

Toivomme, että yllä oleva sai sinut kiinnostumaan! Odotamme jo hakemustasi, joten älä suotta aikaile. Hakuaikaa on 17.4.2019 asti, mutta saatamme kutsua sinut haastatteluun jo hakuaikana.