(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti Keravalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019
Etsimme KSB Finland Oy:lle taloushallinnon assistenttia, joka viihtyy taloushallinnon ja laskennan tehtävien parissa ja on valmis kehittymään omassa roolissaan. Työssäsi olet itsenäinen ja analyyttinen, etkä pelkää tarttua toimeen. Jos olet uraansa aloittava taloushallinnon osaaja ja olet kerryttänyt kokemusta esimerkiksi kesätyön tai opintojen kautta, lue lisää ja hae jo tänään.
KUVAUS
Tehtävässä toimit avustavissa kirjanpidon ja laskennan tehtävissä. Työskentelet kolmen henkilön tiimissä yhdessä CFO:n ja Controllerin kanssa.

Tarjoamme


* Paikan vakavaraisessa yrityksessä, jossa pitkäaikaisia työntekijöitä ja hyvä työviihtyvyys
* Siistin avokonttorin ja osaavan tiimin ohjaavan tuen
* Tilaisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Kirjanpidon ja laskennan avustavat tehtävät
* Lakisääteinen raportointi
* Yhteydenpito toimittajiin
* Ostolaskujen käsittely
* Matkalaskujen tarkistaminen
* Intrastat-ilmoitusten tekeminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulutausta, esim. taloushallinto, laskentatoimi tai liiketalous
* Laskentatoimen tuntemus opinnoista tai työkokemuksen kautta
* Excel -osaaminen
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan, jos sinulla on tuntemusta jonkin ostolaskujen sähköisen kierrätysjärjestelmän parista (esim. SAP), leasing-sopimuksista sekä uusimmista IFRS -standardimuutoksista (IFRS15 ja 16).

Etsimämme henkilö on:


* Analyyttinen
* Reipas
* Oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Elokuun loppupuolella tai syyskuun alussa
* Kesto: 12 kk, jonka jälkeen jatko mahdollinen
* Sijainti: Kerava
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä KSB Finlandin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
KSB on johtavia pumppujen, venttiileiden ja niihin liittyvien järjestelmien toimittajia maailmassa. Puoleemme käännytään varsinkin, kun tarvitaan ratkaisuja vaativimpiin teollisuuden nesteensiirto- prosesseihin. Konsernilla on valmistusta 29 maassa sekä myynti- ja huoltokeskus yli 100 maassa.