(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti, JCDecaux Finland Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019
Asiakkaamme JCDecaux Finland Oy etsii joukkoonsa proaktiivisen työotteen omaavaa kokoaikaista taloushallinnon assistenttia Helsinkiin. Olet ehkä vastavalmistunut tai sinulta löytyy jo jonkin verran alan työkokemusta, mutta ennen kaikkea haluat kehittää itseäsi taloushallinnon tehtävien parissa. Osto- , myynti- ja matkalaskuihin liittyvien tehtävien lisäksi tulet avustamaan myös muissa taloushallinnon tehtävissä kuten ERP-uudistusprojektissa. Tarjoamme sinulle hyvät kehitysmahdollisuudet yhdessä maailman suurimmista ulkomainonnan-alan yrityksistä sekä lisäksi mukavan tiimin ja ammattitaitoisen perehdytyksen. Jos olet saanut opintojen kautta taloushalliinnon perusteet haltuusi, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
JCDecaux etsii kokoaikaista taloushallinnon assistenttia Helsinkiin!
Pääsääntöiset työtehtäväsi ovat osto- , myynti- ja matkalaskujen käsittely, tarkastamisen ja kirjaaminen sekä muut vastaavat taloushallinnon tehtävät. Tulet työskentelemään avokonttorissa, jossa on päivittäin paikalla noin kaksikymmentä kollegaa. Olet aktiivisesti yhteydessä eri sidosryhmien kanssa ja ajoittain kommunikoit pääkonttoriin Ranskaan sähköpostitse. Tiimiisi kuuluu Finance Managerin lisäksi mm. kirjanpitäjä sekä kolme controlleria, joten tehtävässä tarjotaan kattava tuki kehittymiselle.

Tarjoamme


* Tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi ja saada taloushallinnon työkokemusta
* Mukavan ja kehitykseen kannustavan työilmapiirin
* Mahdollisuuden työskennellä kiinnostavassa ja kansainvälisessä organisaatiossa

TYÖNKUVA

* Osto- ja myyntilaskujen käsittely, tarkastus ja kirjaus
* Matkalaskujen käsittely ja tarkastus
* Muut taloushallinon avustavat tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva taloushallinnon koulutustausta
* Opintojen kautta saatu perusymmärrys taloushallinnosta (ALV-tuntemus katsotaan eduksesi)
* Sujuva suomen ja kohtalainen englannin kielen taito
* Proaktiivinen, rohkea ja vastuuntuntoinen
* Rautaisilla hermoilla varustettu tekijä
* Hyvät kommunikointitaidot


Aikaisempi työkokemus taloushallinnon puolelta ei ole välttämättömyys, mutta se katsotaan valinnassa eduksi. Tässä tehtävässä kuitenkin oikea asenne ja motivaatio ratkaisee!

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä JCDecaux puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
JCDecaux Finland Oy mainosvälineverkosto kattaa koko Suomen. Liiketoiminnan pääalueita ovat kadunkalusteet, liikennevälineet sekä Point of Sale -ratkaisut. JCDecaux Finland Oy:llä on lähiöpysäkeissä yli 5000 julistepaikkaa ympäri Suomen.