(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti - Hyvinkää
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019
Ahlsell on siellä missä ihmiset asuvat, tekevät työtään ja elävät elämäänsä. Alansa merkittävänä toimijana Ahlsell vie kehitystä eteenpäin ammattilaisten kanssa, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima kestäviä tuotteita ja palveluja, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.Ahlsell Oy on osa Ahlsell-konsernia, joka toimii Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Venäjällä. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 2,98 miljardia euroa. Toimipaikkoja Ahlsellilla on yli 200 ja ahlsellilaisia on yhteensä lähes 5 700. Suomen Ahlsellin liikevaihto oli viime vuonna noin 364 M€. Henkilöstöä on noin 550 toimipisteissä ympäri Suomea. Pääkonttorimme sijaitsee Hyvinkään logistiikkakeskuksen yhteydessä (lisätietoja www.ahlsell.fi )
Etsimme asiakkaallemme Ahlsell Oy:lle Hyvinkäälle osaavaa ja toimeen tarttuvaa taloushallinnon assistenttia kirjanpitotiimin monipuolisiin tehtäviin. Kyseessä on määräaikainen työ 31.12.2019 saakka, jonka jälkeen arvioidaan mahdollinen jatko. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kautta henkilöstövuokrauksella ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävän kuvaus 

Työskentelet seitsemän henkilöä käsittävässä dynaamisessa kirjanpitotiimissä, jossa olet tukemassa ja auttamassa monipuolisissa kirjanpidon työtehtävissä. Toimenkuvaasi kuuluu mm. seuraavaa:  
  • kululaskujen käsittely
  • myyntireskontran hoitajan avustaminen, esim. virhelistojen käsittely
  • matkalaskujen käsittely
  • tapahtumien edelleen veloitusten tekeminen
  • oman käytön lähetteiden käsittely
  • sekä muut mahdolliset tehtävät osaamisen ja mielenkiinnon mukaan 

Toivomme sinulta 

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta (tradenomi/merkonomi) ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, jotta pystyt nopeasti hyppäämään remmiin ja ottamaan vastuullesi edellä mainittuja tehtäviä. Opastamme sinut kyllä tehtäviin ja apu on tiiviissä tiimissä lähellä. Olet etsimämme henkilö, jos olet  rohkea, oma-aloitteinen, positiivinen   ja tiimityöskentelyssä viihtyvä.  Käytössämme ovat seuraavat ohjelmat: OpusCapita Invoices, IFS ja Aditro Expenses, joiden osaaminen on eduksi, mutta ei välttämätön.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän mukavassa taloushallinnon ammattilaisten muodostamassa tiimissä. Pääset osaksi Ahlsellin rentoa ja tavoitteellista ilmapiiriä, jossa jokaista kannustetaan tekemään parhaansa ja oppimaan uutta. Ahlsell-konsernissa on luotu menestyksekäs ja kestävä toimintakulttuuri, joka on siivittänyt yhtiön hyvää kannattavuutta. Kulttuurin perustan muodostavat vahva liiketoimintaymmärrys ja yhteiset arvot: vastuunkanto, avoimuus ja mutkattomuus.   
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Sirpa Kähkönen puh. 030 60 90 517 (parhaiten  ma 13.5.2019 klo 10-11 ja ke 15.5.2019 klo 9-10 ) tai  email: sirpa.kahkonen@eilakaisla.fi. 
Jos koet tehtävän omaksesi, niin toimi heti ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.5.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eiakaisla.fi.          Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.