(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018
Trevian on suomalainen henkilökunnan omistama ja itsenäinen kiinteistösijoittamisen ja –johtamisen varainhoitoyhtiö, jonka toiminnan painopiste on kotimaan markkinoiden kaupallisissa kiinteistökohteissa. Olemme erikoistuneet monipuolisiin kiinteistöomaisuuden hoito- ja järjestelyratkaisuihin. Erityisalanamme hoidamme laajoja vähittäiskaupan kiinteistöportfolioita, haastavia vuokrausprojekteja sekä vaativia kiinteistökehitysprojekteja. Tuotamme asiakkaillemme aina täyden palvelun ratkaisuita, joissa investoinnit huomioidaan koko elinkaaren laajuudelta. Hallinnoitavissa olevan varallisuutemme (850 M€), ja vuotuisen transaktiovolyymimme (150 M€) kautta olemme nousseet toimialamme johtavaksi yritykseksi Suomessa. Nopeasti kasvava ja ammattitaitoinen tiimimme kattaa koko maan. Toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Mikkelissä sekä Kuopiossa.
Tervetuloa työskentelemään Helsingin Pohjoisesplanadin kattojen ylle taloushallinnon tehtävien pariin! 

Tehtävän kuvaus

Etsimme asiakkaallemme Trevian Asset Managment Oy:n talousjohtajan avuksi osa-aikaista taloushallinnon assistenttia.Työpöydällesi kuuluvat pääsääntöisesti osto- ja myyntireskontran parissa työskentely, johon sisältyy osto- ja myyntilaskujen tarkastaminen ja kohdentaminen. Lisäksi vastaat luottokortti- ja matkalaskujen tarkastamisesta sekä muista avustavista ja varmistavista taloushallinnon tehtävistä.

Tarjoamme sinulle ja toivomme sinulta

Työtä on tarjolla 15 h/vko joustavasti. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi loppusuoralla olevalle taloushallinnon opiskelijalle tai jo kokeneemmallekin taloushallinnon taitajalle esimerkiksi toisen osa-aikatyön oheen tehtäväksi.Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä, numerotarkkuutta sekä kiinnostusta toimialaa kohtaan.Eduksesi tehtävää haettaessa on aikaisempi Netvisorin käyttökokemus tai muutoin nopea uusien järjestelmien omaksumiskyky sekä numerotarkka ja positiivinen työskentelyote. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle työn innostavassa, kannustavassa ja lämminhenkisessä työyhteisössä.
Työsopimus solmitaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan ja työntekijän välille alustavasti 3 kk ajalle. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen, puh. 030 6090 602 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pian osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi