(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti Hämeenlinnaan
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Hämeenlinnaan uutta jäsentä taloushallinnon tiimiin nimikkeellä

TALOUSHALLINNON ASSISTENTTI

Etsimällämme henkilöllä on koulutustausta kaupalliselta puolelta, esimerkiksi (yo-)merkonomin tai tradenomin tutkinto, sekä jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.
Työtehtävät pitävät sisällään myyntireskontrasta vastaamista, varastokirjanpidon vastuita, laskutusta ja perinnän tehtäviä. Eduksi katsomme myös osaamisen palkanlaskennan puolelta, sillä ajoittain eteen voi tulla myös palkkapuolen tuurauksia. Työtehtävät sisältävät rutiinia, mutta toivomme hakijalta myös valmiutta kiireisten tehtävien priorisointiin ja multitaskaukseen.

Hakijalla tulee olla hyvät taidot Excelin ja Wordin käytöstä sekä valmius toimia suomen lisäksi myös englannin kielellä.

Aloitus työssä on mahdollisimman pian ja tehtävä kestää ainakin vuoden 2019 loppuun saakka. Tehtävässä jatkaminen pidempäänkin on mahdollista, mikäli molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä työsuhteeseen.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Taloushallinnon assistentti Hämeenlinnaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Inga Koivumäki, inga.koivumaki@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.