(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti, Eurofins NSC Finland Oy
Eurofins NSC Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019
Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita monilla eri aloilla toimiville asiakkailleen. Eurofins on yksi maailman suurimmista testauspalveluiden tarjoajista elintarvike-, ympäristö- ja lääkesektorilla sekä kosmeettisten tuotteiden testauksessa ja maatalousanalytiikassa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin. Näiden lisäksi Eurofins on yksi maailman nopeimmin kasvavista yhtiöistä kliiniseen diagnostiikkaan liittyvässä testauksessa. Eurofins toimii yli 800 laboratorion ja 45 000 työntekijän voimin 47 maassa. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 4.2 miljardia euroa.

Eurofins NSC Finland Oy on Eurofins-konsernin tytäryhtiö, joka tuottaa taloushallinnon palvelut Eurofins-konsernin Suomen yhtiöille.

Etsimme nyt asiakkaallemme Eurofins NSC Finland Oy:lle ammattitaitoisen ja nuorekkaan tiimin vahvistukseksi TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA Jyväskylään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu myynti- ja ostoreskontran hoito ja perintä eri yhtiöissä, taloushallinnon avustavia työtehtäviä sekä erilaisia projektiluontoisia työtehtäviä.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, myös englannin kielellä, ja olet tottunut työskentelemään sekä tiimissä että itsenäisesti. Olet työskentelyotteeltasi tarkka, huolellinen sekä joustava ja kykenet työskentelemään ajoittain hektisessä työympäristössä. Odotamme sinulta lisäksi kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea sinulta tulee löytyä halua oppia uutta.

Eurofins tarjoaa sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, vastuullisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden kansainvälisen konsernin palveluksessa. Tuemme henkilöstömme hyvinvointia tarjoamalla muun muassa kilpailukykyiset virike- ja lounasedut.

Rekrytoinnista vastaa Go On Yhtiöt. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätähän pikimmiten hakemuksesi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.