(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Rakennus- ja Insinööritoimisto Tricon Oy on vuonna 1996 perustettu rakennusliike. Yrityksen toimialana on korjaus- ja uudisrakentaminen. Triconin kotipaikka on Espoossa ja se toimii pääkaupunkiseudulla sekä ympäröivissä kunnissa. Yrityksen asiakkaita ovat pääasiassa julkiset yhteisöt, rakennuttajaorganisaatiot sekä asunto-osakeyhtiöt ja se toteuttaa myös omana tuotantona asuntokohteita. Triconin tavoitteena on olla luotettava valinta rakennushankkeeseen ryhtyvälle.
Haemme asiakkaallemme Tricon Oy:lle taloushallinnon assistenttia Espoon Leppävaaraan. Sopimus tehdään määräaikaisena elokuun loppuun saakka ja tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Työsi pitää sisällään monipuolisia taloushallinnon tehtäviä. Tyypillinen viikkosi pitää sisällään esimerkiksi:
  • laskujen hoitamista
  • tuntiraporttien kokoamista tilitoimistolle
  • avustavia palkkahallinnon tehtäviä
  • postin käsittelyä
Lisäksi pääset työssäsi hoitamaan erilaisia toimiston ylläpitämiseen liittyviä tehtäviä sekä avustamaan uusien työntekijöiden työhön liittyvissä asioissa. Toivomme sinulta  Olet oikea henkilö tehtävään mikäli olet reipas, oma-aloitteinen ja tarkka työntekijä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Arvostamme reipasta työotetta sekä kykyä heittäytyä erilaisiin tehtäviin, joita toimistoympäristössä tulee vastaan. Tulet käyttämään työssäsi taloushallinnon järjestelmistä mm. Baswarea sekä EmCeä, joten aikaisempi kokemus niistä on eduksi. Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät IT-taidot mm. MS Excelin osalta ja opit nopeasti uusia asioita.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työssäsi sinua tukee seitsemän henkinen toimistohenkilökunta. Tehtävässäsi pääset tutustumaan rakennusalan toimintaan.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Cantell, puh. 030 6090597 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 8.6.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi