(Poistunut julkaisusta)

TALOUSHALLINNON ASSISTENTTI ENERGIA-ALALLE
Kilpilahden Voimalaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Kilpilahden voimalaitos rakennuttaa uutta yhdistettyä lämpö- ja sähkövoimalaa, joka tulee kaikilta osin täyttämään uusimmat ympäristövaatimukset. Menossa oleva uusien voimalaitosyksiköiden rakentaminen on koko alueen kannalta merkittävä asia. Tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä tutustumaan tähän ja muihin mielenkiintoisiin projekteihin taloushallinnon näkökulmasta.

Haemme nyt taloushallinnon assistenttia äitiysloman sijaisuuden ajaksi Kullooseen. Taloushallinnon assistenttina tehtäviisi kuuluvat projektin kustannusten seuraaminen ja raportointi, ostolaskujen tarkistaminen sekä taloudellisen informaation kerääminen. Tehtäväsi on tukea uutta voimalaitosprojektia ja muita kehityshankkeita avustamalla eri projektiryhmiä. Lisäksi vastaat dokumenttien hallinnoimisesta sekä julkisten tiedotuskanavien, kuten verkkosivujen, päivittämisestä.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulutasoista tutkintoa esimerkiksi liiketaloudesta, rahoituksesta tai kirjanpidosta. Käytät työssäsi Microsoft Office -työkaluja ja Googlen sovelluksia, joten edellytämme sinulta vähintään perustason IT-taitoja. Aikaisempi työkokemus taloushallinnosta ja projektityöskentelystä katsotaan eduksesi

Työsuhde on määräaikainen ja kestää ainakin vuoden 2019 loppuun saakka.

Innostuitko? Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.