(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti, Elämys Group, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019
Etsimme taloushallinnon assistenttia monipuoliseen rooliin Elämys Groupille. Työ sopii sekä uransa alkuvaiheessa olevalle, että jo hieman kokeneemmalle tekijälle. Tärkeintä on oma-aloitteinen sekä itsenäinen työskentelyote. Mikäli löysit itsesi kuvauksesta ja haluat päästä työskentelemään mielenkiintoisessa yrityksessä, lue lisää alta!
KUVAUS
Tässä tehtävässä vastaat noin 20 henkilön yrityksen taloushallinnosta yhdessä yrityksen talouspäällikön kanssa. Tulet työskentelemään suoraan hänen alaisuudessaan, joten rooli mahdollistaa monipuolisen ja haastavan työnkuvan.

Tarjoamme


* Vauhdikkaan ja nopeatempoisen työympäristön
* Mahdollisuuden nähdä projekteja usealta eri liiketoiminta-alueelta
* Oppia ja kehittyä monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Reskontran hoito
* Tiliöinti
* Matkalaskujen käsittely
* Tositteiden läpikäynti sekä arkistointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on huolellinen ja oma-aloitteinen. Vaikka nautit rutiininomaisesta työstä, olet rohkea tiimipelaaja sekä uskallat kysyä apua tarpeen tullen. Voit olla urasi alkuvaiheessa, mutta sinulla on jotakin kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Tämän lisäksi sinulla voi olla esimerkiksi kaupallinen koulutustausta.

Etsimämme henkilö on:


* Tarkka
* Huolellinen
* Oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian, mielellään tammikuun 2020 alussa
* Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Helsinki, Vallila
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Elämys Group puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Elämys Group luo elämyksiä Suomessa ja maailmalla. Tutustu yritykseen lisää!