(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti, Ekonrak Oy, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
Miltä kuulostaisi mahdollisuus työskennellä taloushallinnon tehtävissä rakennusalan parissa osana avointa ja lämminhenkistä työyhteisöä? Ekonrak Oy on Vantaalla sijaitseva vaativiin hotelli-, ravintola-, toimisto- ja huoneistosaneerauksiin sekä huoneistoremontteihin erikoistunut yritys. Mikäli haluat kartuttaa monipuolista osaamista taloushallinnon työtehtävistä ja saada kokemusta rakennusalalta, tässä voi olla mahdollisuutesi!
KUVAUS
Tässä tehtävässä toimit yrityksen johdon apuna ja vastaat taloushallinnon tehtävistä. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat avustavat taloushallinnon työtehtävät laskutuksen täsmäyksen, kuluvalvonnan, raportoinnin, arkistoinnin ja laskujen kirjaamisen osalta. Pääset myös toimimaan asiakasrajapinnassa palvelemalla asiakkaita sähköpostitse ja puhelimitse sekä vierailemaan rakennustyömaalla. Työ vaatii tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta ja kykyä hoitaa työtehtäviä itsenäisesti.

Tarjoamme


* Tilaisuuden kehittää osaamistasi taloushallinnon työtehtävistä ja kerryttää kokemusta rakennusalalta.
* Mahdollisuus lähteä kehittämään omaa uraa taloushallinnon parissa.
* Mahdollisuus joustavaan kokoaikaiseen työhön.
* Huumorintajuinen työyhteisö sekä kodikas toimisto Vantaalla.


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Avustavat taloushallinnon työtehtävät: laskutusten täsmäytykset, kuluvalvonta, raportointi, arkistointi, laskujen kirjaaminen
* Asiakaspalvelu: puhelin- ja sähköpostineuvonta
* Vierailut rakennustyömaalla sekä luovutuskansioiden kokoaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinulla on kaupallisen alan tutkinto sekä vähintään vuoden työkokemus taloushallinnon työtehtävistä. Viihdyt itsenäisessä roolissa etkä pelkää vastuun ottamista. Työskentelet tehokkaasti, mutta myös taloushallinnon työtehtävien edellyttämän tarkkuuden mukaisesti. Sinulla on hyvät MS Office taidot, erityisesti Excelin osalta.


* Tehtävään soveltuva kaupallisen alan tutkinto
* Vähintään vuoden työkokemus taloushallinnon työtehtävistä
* Hyvät MS Office-taidot
* Sujuva suomen kielen taito


Lisäeduksi katsotaan aikaisempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä sekä kokemus tai kiinnostus rakennusalaa kohtaan.

Etsimämme henkilö on:


* Yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen
* Oma-aloitteinen ja itsenäinen
* Huolellinen ja tarkka
* Huumorintajuinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Kivipyykintie 7A, Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Ekonrak Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Ekonrak Oy on 2009 perustettu yritys vaativiin hotelli, ravintola, toimisto ja huoneistosaneerauksiin ja huoneistoremontteihin erikoistunut yritys. Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudulle ja toimistomme sijaitsee Vantaalle. Yrityksessä työskentelee 2 henkilöä hallintopuolella ja kymmenkunta työmaan puolella. Lisäksi toimistolla pääsee nauttimaan päivittäin toimistokoiran seurasta.