Taloushallinnon assistentti, Comtiki Oy, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Tarjoamme kaupallisen alan opiskelijalle osa-aikaista, joustavaa työtä taloushallinnon avustavien tehtävien parissa uniikissa ja mielenkiintoisessa yrityksessä, joka voi avata ovia tulevaisuuden urallasi! Mikäli olet tunnollinen ja tarkka kaupallisen alan tuleva ammattilainen, hae paikkaa jo tänään! Etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan hakijan löydyttyä.
KUVAUS
Taloushallinnon assistenttinä tehtäviisi kuuluvat laskutus ja ostolaskujen käsittely, viestintä sidosryhmien kanssa ja toimiston muista juoksevista asioista huolehtiminen. Taloushallinnon avustavien tehtävien lisäksi tehtävässä on mahdollisuus tehdä myös markkinoinnin avustavia tehtäviä, kuten somen ja verkkosivujen ylläpitoa. Pääset vaikuttamaan monipuolisiin työtehtäviisi oman mielenkiintosi mukaan.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta opintojesi ohella mielenkiintoisessa työympäristössä
* Hyvän perehdytyksen tehtävään
* Mukavan, viisihenkisen työyhteisön tuen
* Joustavat työajat arkena, voit työskennellä halutessasi esim. iltaisin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Avustavat taloushallinnon tehtävät (esim. ostolaskujen käsittely, päivittäiskirjanpito, laskutus)
* Yhteydenpito sidosryhmien kanssa (esim. ulkoistetun kirjanpitäjän kanssa kommunikointi)
* Muut toimistotyöt

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva kaupallinen koulutustausta
* MS Office-osaaminen
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
* Suureksi eduksi katsomme Netvisor-kirjanpito-ohjelman tuntemuksen


Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja kiinnostuksen verkkosivujen ylläpitoon ja sosiaalisen median kanavien hallintaan.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen ja itsenäinen
* Huolellinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 10 tuntia/ viikko, 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Comtiki Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Comtiki Oy on helikoptereilla suoritettavaan tarkastus- ja mittauslentotoimintaan erikoistunut yritys, joka on luonut oman lennoilla käytettävän Flyspect{target="_blank"} tarkastus- ja mittausjärjestelmän. Yli puolet Suomen sähköverkkoyhtiöistä käyttää Flyspect-järjestelmää. Se on lentotarkastusten reaaliaikainen tietojärjestelmä, jonka avulla tarkastuksissa data dokumentoidaan helposti ja tarkasti järjestelmän pilvipalveluun, jota kautta kaikki tieto saadaan tilaajan ja urakoitsijoiden tietoon. Flyspect-järjestelmän avulla tarkastetaan vuosittain jo n. puoli miljoonaa kilometriä energiansiirtoverkkoja yli kolmenkymmenen eri yrityksen verkoissa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot