(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti, Colly Company
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020
Kiinnostutko monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, joissa pääset kehittämään itseäsi ja saamaan lisähaasteita oman osaamisesi ja toiveidesi mukaan? Etsimme nyt asiakkaallemme Colly Companylle taloushallinnon assistenttia, joka tulee työskentelemään tiiviisti yrityksen talouspäällikön kanssa. Tulemme etenemään haussa nopealla aikataululla, joten jos kiinnostuit lisähaasteista taloushallinnon parista, niin hae tehtävää heti!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet toimimaan yrityksen talouspäällikön työparina, joten tehtävä on erinomainen mahdollisuus saada kokonaisvaltainen kuva taloushallinnon tehtäväkentästä. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat myynti- ja ostoreskontran hoitaminen, kirjapidon avustavat tehtävät, kuten tiliotteiden hakeminen, sekä laskujen käsittely. Lisäksi kommunikoit asiakkaiden kanssa esimerkiksi laskutukseen liittyvissä asioissa. Colly Companyssa työskentelee tällä hetkellä 12 henkilöä, ja pienessä yrityksessä pääset taloushallinnon tehtävien lisäksi tekemään myös paljon muita avustavia tehtäviä.

Tarjoamme


* Monipuoliset taloushallinnon työtehtävät osana suurta konsernia
* Mahdollisuus laajentaa työnkuvaa ja saada lisää haasteita oman osaamisen ja toiveiden mukaan
* Hyvät kehittymismahdollisuudet yrityksen sisällä ja mahdollisuus kouluttautua
* Avoimen ja mukavan työyhteisön sekä hienot toimitilat


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Myynti- ja ostoreskontran hoitaminen
* Kirjanpidon tehtävät
* Laskujen lähettäminen
* Kommunikointi asiakkaiden kanssa
* Muut avustavat tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus
* Aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä
* Hyvät MS Office-taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Etsimme henkilöä, joka on kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä esimerkiksi harjoittelun tai kesätöiden parista. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla vielä ammattilainen kaikissa taloushallinnon tehtävissä, koska uskomme, että hyvällä asenteella tulet oppimaan muutkin tehtävät nopeasti. Lisäksi toivomme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja erityisesti Officen parista.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen ja joustava
* Avoin ja rehellinen
* Huolellinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, tavoitteena rekrytoitua asiakasyritykseen
* Sijainti: Tiilenlyöjänkuja 9, Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Colly Companyn puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Colly Company on toiminut Suomessa yli 40 vuotta, vuodesta 1976. Colly kuuluu Indutrade-yritysryhmään, joka koostuu useista itsenäisistä teknistä kauppaa harjoittavista yrityksistä. Yhteistä kaikille on tuotteiden tinkimätön laatu ja asiantunteva palvelu. Indutrade-konserniin kuuluu kaikkiaan noin 200 yritystä 27 maassa. Suomessa Indutradeen kuuluu noin 19 yritystä kattaen tarjonnallaan teollisuuden tarpeita monipuolisesti.