(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti, Asianajotoimisto Magnusson Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018Työn kuvaus:
 

Asianajotoimisto Magnusson on kansainvälinen, liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. 


Erityisosaamistamme ovat mm. yrityskaupat ja yritysjärjestelyt, kaupalliset sopimukset, kiinteistöjuridiikka, kuljetusoikeus, pankki- ja rahoitusoikeus, vakuutusoikeus, yhtiöoikeus, työoikeus, insolvenssioikeus sekä oikeudenkäynnit ja välimiesmenettelyt. Magnussonilla on toimistot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Puolassa, Baltian maissa, Venäjällä, Ukrainassa sekä Hong Kongissa. Yhteensä Magnussonilla työskentelee yli 200 lakimiestä, joista 30 Suomessa. 

Haemme Asianajotoimisto Magnusson Oy:lle osaavaa taloushallinnon assistenttia monipuolisiin ja vaihteleviin taloushallinnon tehtäviin. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsopimus solmitaan suoraan Magnussonin ja tehtävään valitun henkilön välillä. Työskentelypaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa taloushallinnon osaamista, soveltuvaa koulutustaustaa (esim. merkonomi tai tradenomi) ja työkokemusta vastaavista työtehtävistä. IT-taitosi ovat ajan tasalla, ja pysyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Odotamme sinulta erityisesti erinomaista Excelin hallintaa, ja katsomme eduksesi muiden taloushallinnon järjestelmien osaamisesi. Aikaisempi työkokemus esimerkiksi asianajotoimistosta tai tilitoimistosta auttaa sinua tehtävässä menestymisessä.
 
Asenteeltasi olet omatoiminen, yhteistyökykyinen ja otat vastuun työstäsi. Olet tehokas, ongelmanratkaisukykyinen ja itseohjautuva. Työskentelet mielelläsi tiimissä ja olet sen aktiivinen jäsen. Sinulta löytyy paineensietokykyä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Olet sitoutunut työhösi ja olet valmis kehittämään toimintatapojasi. Pystyt tarvittaessa myös joustamaan. Persoonana olet sosiaalinen, positiivinen ja rohkea. Kommunikoit ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kielellä.
 
Tehtävässä hoidat taloushallinnon eri osa-alueita: osto- ja myyntireskontran hoitoa, toimeksiantojen laskutusta sekä kirjanpidon avustavia tehtäviä. Lisäksi osallistut erilaisiin hallinnollisiin tehtäviin: avustat lakimiehiä, käsittelet oikeudellisia asiakirjoja, hoidat matka- ja kululaskuja sekä arkistointitehtäviä. Olet aktiivisesti yhteydessä myös yrityksen muihin toimistoihin. Työssäsi saat toimia itsenäisesti, kartuttaa osaamistasi ja olla mukana tärkeänä osana yksikön toimintaa. Vastaat ja raportoit talouspäällikölle ja toimitusjohtajalle.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vastuullisessa ja itsenäisessä, vakituisessa asiantuntijaroolissa. Työskentelet osana mukavaa ja rentoa, työstään innostunutta huippuammattilaisten tiimiä. Uudet hienot toimitilat odottavat sinua Helsingin ydinkeskustassa. Saat kattavan perehdytyksen ja tuen työhösi sekä osaamistasi vastaavan hyvän palkkatason.
 
Jos edellä mainittu kuulostaa sinun tehtävältäsi, haluamme ehdottomasti kuulla juuri sinusta! Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, ja liitä mukaan ansioluettelosi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy viimeistään 24.6.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta HR Consultant Oona Sundvik (p.040-6341797) seuraavina aikoina: keskiviikkona 13.6. klo.9-10, perjantaina 15.6. klo.13-14 & tiistaina 19.6. klo.15-16.

Asiakkaan tehtävänimike:  Taloushallinnon assistentti


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Oona Sundvik, +358406341797


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO