(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti & asiakaspalvelija Nefabille!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020
Oletko kiinnostunut taloushallinnon sekä asiakaspalvelutehtävistä kansainvälisessä yrityksessä? Onko sinulla mahdollisesti jo hieman kokemusta taloushallinnon perustehtävistä? Etsimme nyt asiakkaallemme Nefabille henkilöä tukemaan taloushallintoa assistentin tehtävissä, sekä myös tukemaan asiakaspalvelutiimiä kokoaikaiseen työsuhteeseen! Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa mahdollisimman pian
KUVAUS
Taloushallinnon assistenttina ja asiakaspalvelijana toimit tukihenkilönä Nefabin pienessä tiimissä, eri taloushallinnollisten ja asiakaspalvelun juoksevissa tehtävissä. Etsimme henkilöä, jolla on asenne kohdillaan, on uransa alkutaipaleella ja haluaa kehittyä kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä!

Tarjoamme


* Monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät
* Tiiviin yhteistyön pienen tiimin kanssa kansainvälisessä yrityksessä!


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Työ on yhdistelmä taloushallinnon ja asiakaspalvelun tehtäviä. Päivittäiset tehtävät koostuvat seuraavista asioista;


* Laskujen käsittely
* Osto- ja myynttilausten rekisteröinti
* Kirjanpito
* PO-numeroiden tarkistaminen ja vastaanottaminen
* Asiakkaiden ja varastotietojen päivittäminen järjestelmässä


Tehtävä on noin 50/50 taloushallintoa ja asiakaspalvelua, mutta tämä saattaa vaihdella riippuen työmäärästä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Työntekijänä olet itsenäinen, tarkka ja sinulla on kirjanpidon perusteet halussa! Viihdyt numeroiden parissa. Et pelkää rutiininomaisia tehtäviä mutta et myöskään hätkähdä siitä, jos tulee kiireellisiä tilanteita asiakkaiden kanssa. Uskallat rohkeasti kysyä apua tarvittaessa, ja viet oma-aloitteisesti asioita eteenpäin.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus (AMK, Tradenomi)
* Kirjanpidon perusteet hallussa
* Kokemusta saman kaltaisesta tehtävästä
* Sujuva suomi sekä englanti


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian (marraskuu 2020)
* Kesto: 12 kuukautta
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nefabin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Nefab on globaali teollisten pakkausten valmistaja, joka on erikoistunut kokonaispakkausratkaisuihin, jotka vähentävät asiakkaan kustannuksia minimoiden ympäristövaikutukset. Konserni on johtavia pakkausratkaisujen toimittajia Telecom, Energy, Industry, Vehicles, Healthcare and Aerospace segmenteissä. Perustamisestaan, vuodesta 1949, lähtien Nefab on kasvanut asiakassuuntautuneeksi yritykseksi, jolla on näkyvä paikka maailmanlaajuisilla pakkausmarkkinoilla.