(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon assistentti, Addsecure, Helsinki tai Tampere
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020
Etsimme Addsecurelle taloushallinnon assistenttia monipuoliseen tehtävään missä yhdistyvät tarkkuutta vaativat tehtävät, sujuva asiakaspalvelu sekä hyvät IT-taidot. Taloushallinnon assistenttina tuet Addsecuren liiketoimintaa hoitaen sopimuksiin, laskutukseen ja muihin hallinnollisiin asioihin liittyviä tehtäviä sekä asiakaspalvelua. Tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi erilaisten järjestelmien parissa osana tiivistä ja osaavaa tiimiä. Lue tarkemin tehtävästä alempaa ja hae paikkaa jo tänään! Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään myynnin ja asiakkuuksien hoitamisen kannalta tärkeässä tukiroolissa. Taloushallinnon assistenttina toimit tärkeänä linkkinä Addsecuren ja asiakkaiden välissä tarjoten asiakkaille ensiluokkaista palvelua muun muassa sopimuksiin, laskutukseen sekä myytäviin palveluihin liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelun lisäksi hoidat sisäisesti muun muassa asiakassopimuksiin, matkalaskuihin, maksuihin sekä ostolaskuihin liittyviä tehtäviä. Tarvittaessa pääset mukaan myös palkkamateriaaliin liittyviin tehtäviin.
Tehtävänkuva on laaja ja monipuolinen ja tarjoammekin sinulle mielenkiintoisen rooliin, missä päivät eivät takuulla käy tylsiksi!

Tarjoamme


* Monipuolisen työtehtävän, missä yhdistyvät sekä tarkkuus että hyvä asiakaspalvelu
* Miellyttävän työyhteisön ja sinuun luottavat kollegat

TYÖNKUVA
Työtehtäväsi muodostuvat mm. seuraavista kokonaisuuksista:
* Asiakassopimuksien ylläpito järjestelmässä
* Laskutus, reklamaatiot ja hyvitykset
* Ostoreskontra sekä matkalaskut
* Monikanavainen asiakaspalvelu
* Muut hallinnolliset tehtävät
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Koulutustaustasi ei ole tärkeintä, mutta kaupallinen koulutustausta nähdään etuna. Olet työntekijänä tarkka ja oma-aloitteinen sekä viihdyt työssä, missä palvelet asiakkaita mutta työskentelet sujuvasti myös tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Hyvät tietotekniset taidot nähdään eduksi tehtävässä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, toivottu aloitus esimerkiksi tammikuussa 2021.
* Kesto: Vakituinen työsuhde
* Sijainti: Helsinki, mahdollisuus tehdä myös etänä Tampereella
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Addsecuren puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
AddSecure on nopeasti kasvava yritys. Pohjoismaat ovat aina olleet kotimarkkinamme, ja kasvustrategiamme myötä olemme nyt saaneet jalansijaa myös Australiassa, Benelux-maissa, Ranskassa, Puolassa, Espanjassa Sveitsissä, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Yhdysvalloissa. Addsecuren tehtävänä on auttaa tekemään maailmasta turvallisempi ja älykkäämpi. Toimitamme ensiluokkaisia ratkaisuja tietojen ja kriittisen viestinnän suojaamiseksi yli 50 000 yritysasiakkaalle ja kumppanille Euroopassa. Lue lisää Addsecuresta täältä.