(Poistunut julkaisusta)

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJOITA
Talenom Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen asiantuntijoita vastaamaan kanssamme siitä, että asiakkaamme saavat parasta asiakaspalvelua!

Meillä asiantuntijat ovat aitoja kumppaneita yrittäjille ja työssäsi rakennat yhdessä esimiehesi kanssa vahvoja ja kestäviä asiakassuhteita!

Taloushallinnon asiantuntijana vastaat:

  1. Asiakkaittesi kuukausikirjanpidosta
  2. Monipuolisista taloushallinnon palveluista ja tilinpäätöksistä veroilmoituksineen

Odotamme sinulta taloushallintoalankoulutusta ja kokemusta kirjanpidosta ja taloushallinnon tehtävistä!

Taloushallinnon asiantuntijana toimiminen edellyttää sinulta halua kehittää omaa osaamistasi ja toimintaa, sekä halua oppia uutta. Lisäksi tärkeänä osana työtäsi on, että välität niin työkavereistasi kuin asiakkaistamme ja pyrit omalla toiminnallasi rakentamaan parasta asiakaspalvelua ja vaikuttamaan myös työkavereiden hyvään työpäivään. 

Työnantajana tarjoamme sinulle hyvät ja ammattitaitoiset työkaverit, loistavat henkilöstöedut ja upean tilaisuuden kehittyä omalla urapolullasi. Lisäksi tuemme vahvaa ammatillista osaamistasi laajalla koulutustarjonnallamme ja muiden asiantuntijoidemme avulla. Haluamme yhdessä työntekijöidemme kanssa luoda Talenomista Suomen parhaan työpaikan, mistä osoituksena on Talenomille myönnetty Great Place to Work –sertifikaatti sekä sijoituimme parhaiden yritysten joukkoon vuosien 2018 ja 2019 GPTW listauksessa.

Jos haluat olla mukana luomassa tilitoimistoalan tulevaisuutta ja loistavaa asiakaskokemusta alan edelläkävijäyrityksessä, voit olla etsimämme henkilö!

Sinun ei tarvitse olla kokenut osaaja, sillä rooliin kasvetaan Sarasen Digiakatemia -koulutusohjelman kautta! 

Tehtävään täytetään uusia osaajia Digiakatemia -koulutusohjelmasta! Ohjelman aikana työskentelet yrityksessä koulutussopimuksella ja tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen ohjelman päättymisen jälkeen. Koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden syventää ammattitaitoasi, hankkia uutta osaamista sekä päästä näyttämään omaa osaamista suoraan yritykseen. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä taloushallinnon asiantuntijaksi!

Hae heti mukaan, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja sopivia hakijoita esitellään yrityksiin välittömästi! Viimeinen hakupäivä on 6.2.2020!

Hakijoiden esivalinta käynnistyy heti!

Päästäksesi mukaan sinun tulee täyttää seuraavat kaksi hakemusta:

1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus osoitteessa:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/689957?searchPhrase=oulu&locations=Oulu&&announced=0&sort=1 (löydät koulutuksen numerolla 689957)

2. Tee tämän jälkeen Sarasen profiili osoitteessa: 

https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=355

Voit hakea ohjelman kautta työpaikkaa, mikäli olet työttömänä työnhakijana TE-palveluissa.  

Lisätietoja ohjelmasta, rekrytoineista yrityksistä ja osallistujien kokemuksista:

https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digiakatemia

Voit myös olla yhteydessä suoraan ohjelman yhteyshenkilöihin:

Anne Kauppi, 050 4002888  (anne.kauppi@saranen.fi) 

Matti Asumaniemi, 050 355 0393 (matti.asumaniemi@saranen.fi)