(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntijoita (Netvisor)
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Etsimme taloushallinnosta kiinnostuneita, rohkeita ja ratkaisukeskeisiä tiimipelaajia Application Specialisteiksi Netvisor-tuotteen asiantuntijatiimiin.

Työssäsi pääset syventymään taloushallinnon ohjelmistomme Netvisorin ominaisuuksiin sekä ratkomaan haastavia asiakascaseja. Sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja syventää taitojasi taloushallinnon parissa sekä kehittää teknistä osaamistasi. Työnkuvasi kehittyy omien vahvuuksiesi, mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.

Asiakaspalvelumme on online-lähtöistä ja proaktiivista asiantuntijatyötä. Application Specialistina pääset hyppäämään mukaan teknologian aallonharjalle sekä kehittämään asiakaspalvelun prosesseja yhä proaktiivisemmaksi. Työ asiakaspalvelussa on tuotetalomme ydintoimintaan ja toimii erinomaisena sisääntuloväylänä myös muihin työtehtäviin.

Mitä odotamme?

Taloushallinnon syvällinen osaaminen ei ole vaatimus, kunhan sinulla on palava halu oppia uutta. Application Specialistina työskentelet asiakasrajapinnassa, joten edellytämme, että asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi. Ymmärrys SaaS-ohjelmistoista on eduksi, mutta sitäkin tärkeämpää on halu kehittyä alan asiantuntijaksi.

Tiimissämme päivääsi kuuluu haasteita, onnistumisia ja tiivistä työtä yli tiimirajojen. Parhaimmillasi olet työskennellessäsi ihmisten kanssa ja nautit löytäessäsi parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Uskallat laittaa itsesi peliin ja asettaa itsellesi rohkeasti kovia tavoitteita.

Mitä tarjoamme?

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa tai Helsingissä. Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 1.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Support Manager, Customer Care, Nanna Kokkola, nanna.kokkola@visma.com, puh. 050 462 7137.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme (https://www.visma.fi/ura/avoimet-tyopaikat/) ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa &Twitterissä.