(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntijoita Mikkeliin
TietoAkseli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Innovatiivisuus, asiakaslähtöisyys, yhteistyö, vastuullisuus. Näistä työ TietoAkselilla on tehty. Meillä työntekijät nostetaan täyteen potentiaaliinsa ja ymmärrämme yksilöllisen johtamisen tärkeyden.

Meillä TietoAkselissa on haussa Mikkeliin

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJOITA

Työtehtäväsi sisältää asiakkaiden päivittäisen kirjanpidon asiakaspalveluasenteella höystettynä. Tuotat asiakkaillemme ajantasaista raportointia ja haluat saada heidän liiketoiminnan kukoistamaan. Tunnistat myös asiakkaan kehityskohteet ja tarjoat mielelläsi TietoAkselin asiantuntijapalveluita liiketoiminnan sujuvoittamiseksi. Menestyt työssäsi, jos omaat taloushallinnon työkokemusta ja sopivan koulutustaustan. Johdat työtäsi ja kalenteriasi myös kiireen keskellä, etkä kavahda ajoittaista aikapainetta. Osaat myös tarpeen vaatiessa hellittää ja istahtaa hetkeksi kahvikupposen ääreen työkavereidesi seuraksi.

Me TietoAkselilla arvostamme asiantuntijoidemme osaamista ja haluamme tarjota väylät niin päivittäisen kuin alan erikoisosaamisen syventämiseen. Toivomme, että kehittyminen on sinulle itsestäänselvyys. KLT-tutkinto ei ole vaatimus. Tarjoamme sinulle kuitenkin mahdollisuuden sen suorittaa, jos se sinulta puuttuu. Pääset edustamaan asiakkaalle TietoAkselin asiantuntijuutta ja rakentamaan kestävää luottamukseen perustuvaa asiakassuhdetta. Taloushallinnon asiantuntijan työ vaatii organisointikyvyn lisäksi luovuutta. Mitä luovempi olet, sitä helpommin löydät asiayhteydet ja keksit keinot visaistenkin pähkinöiden ratkaisemiseksi. Vaikka työsi on itsenäistä ja vastaat omasta tontistasi, takanasi on koko organisaatiomme tuki ja laaja asiantuntijaverkosto. Käytämme Procountor- ja Lemonsoft-ohjelmistoja ja niiden tuntemus on työssä eduksi. Ei kumminkaan huolta, jos osaaminen juuri näistä ohjelmistoista puuttuu. Kiitelty perehdytysohjelmamme huolehtii osaamisesi tarvittavalle tasolle. Suurin valttisi on oikea asenne.

Hae meille, niin pääset osaksi välitöntä työyhteisöä ja saat työnantajan, joka välittää hyvinvoinnistasi. Pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja osallistumaan yrityksen kehitysprojekteihin oman mielenkiintosi mukaan. Jos ilmoitus nostatti kysymyksiä, ota meihin yhteyttä sähköpostilla, Facebookissa, tai puhelimitse. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä TietoAkseli Etelä-Savon Aluejohtajalta Arja Kauppiselta 5.7.2018 klo 13-15 tai 10.7.2018 klo 14-16 numerosta 010 3472 890

Toivottavasti nähdään haastattelussa!


UHY TietoAkseli on taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Meille taloushallinto ei ole vain numeroiden tallentamista. Me katsomme eteenpäin ja autamme asiakastamme menestymään. Meitä TietoAkselilaisia on jo yli 130 eri alojen asiantuntijaa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialalla. Käytössämme on muun muassa Procountor- ja Lemonsoft-ohjelmistot.