(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntijoita ja tiiminvetäjä
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on tunnettu ja suurehko kiinteistöalan asiantuntijapalveluita tarjoava yhtiö. Heidän taloushallinnon tiiminsä on olennainen tukifunktio yrityksen ydinliiketoimintaa ajatellen. Etsimmekin nyt heille uusia henkilöitä nimikkeillä

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJOITA JA TIIMINVETÄJÄÄ

Odotamme hakijoilta näitä tehtäviä ajatellen taloushallinnon prosessien tuntemusta ja käytännön kokemusta esimerkiksi reskontrien hoitamisesta, kirjanpitotehtävistä, arvonlisäverotuksesta, tuloverotuksesta sekä käyttöomaisuuden hallinnasta. Arvostamme myös kiinteistöalan tuntemusta, mutta tämä ei ole pakollista, sillä yrityksessä annetaan hyvä alakohtainen perehdytys.

Asiakasyrityksemme talousosastolla työskentelee nuorekas ja hyvähenkinen tiimi ja siellä on nykyaikainen ja viihtyisä toimintaympäristö. Toivoisimme asiakkaan kanssa, että uudetkin työntekijät sopivat porukkaan ja olisivat kehittymishaluisia, energisiä, positiivisia ja hyvillä tiimityötaidoilla varustettuja.

Esimiestyöskentelystä kiinnostuneelle on mahdollista rakentaa polku tiiminvetäjän tehtäviin tai vaikka managerin positioon motivaatiostasi ja kehittymishalustasi riippuen. Tiiminvetäjälle erityisen tärkeää on kyky tukea kollegoiden työtä innostavalla ja eteenpäin vievällä otteella, ja saada ihmiset loistamaan omassa työssään. Tiiminvetäjä ja korkeammatkin managerit osallistuvat aktiivisesti itsekin käytännönläheiseen työskentelyyn ja tekemiseen, joten osaamista talosta löytyy.

Kyseessä on suorarekrytointi asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustan tuntumassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa osaamisesi perusteella räätälöitävän mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, mahdollisuuden edetä uralla sekä kykyjä vastaavan palkkauksen.

Lisätiedot ja hakeminen

Jätä CV ja hakemus mahdollisimman pian mielellään alustavan palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Taloushallinnon asiantuntijoita ja tiiminvetäjä.

Voit olla yhteydessä allekirjoittaneeseen ja keskustella tarkemmin, onko tämä sinulle sopiva tehtävä tai yritys. Minut tavoittaa esimerkiksi Linkedinin kautta: www.linkedin.com/in/stenmanmika tai sähköpostitse: mika.stenman@temp-team.fi ja soittaa voi numeroon 0400 174 485.