Taloushallinnon asiantuntija/Accountant
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 240 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Azetsin viime vuosiin on kuulunut vahvaa orgaanista kasvua, yrityskauppoja sekä toimintatapojen kehittämistä. Pidämme huolta asiakkaidemme taloudesta ja henkilöstöstä, jotta asiakkaamme voivat hyödyntää kaikki mahdollisuudet ja kasvaa kannattavasti. Rutiinien sijasta haluamme keskittyä asiantuntijuuteen, siksi olennainen osa Azetsin arkea on jatkuva toimintojemme ja työskentelytapojamme kehittäminen.

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja, joka lähtee innolla rakentamaan omaa kasvupolkua osana meidän menestystarinaa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä etsimme nyt 

Taloushallinnon asiantuntijaa / Accountantia Lappeenrantaan

vastaamaan asiakasyritystemme taloushallintopalveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä. Tule mukaan asiantuntevaan tiimiin huolehtimaan asiakkaidemme menestyksestä! 

Tehtäviisi kuuluvat eri aloilla toimivien asiakasyritysten taloushallinnon tehtävät ja pääkirjanpitotyö. Varmistat lukujen oikeellisuuden ja autat asiakkaitamme kehittämään talouden prosesseja. Työmme teemme intohimolla ja asiakkaan etu edellä – laajan työyhteisön kokemusta hyödyntäen. 

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on tehtävään soveltuvan koulutustaustan lisäksi muutaman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä ja tilinpäätöstöistä. Tilitoimistokokemus katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä IT-taitoja sekä energisyyttä ja intoa työskennellä ja kehittää itseään jatkuvasti monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa. Asiakkailtamme saamme kiitosta etenkin asiakaslähtöisyydestä ja proaktiivisuudesta.

Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja kehittävän työtehtävän sekä mukavan ja viihtyisän työympäristön Lappeenrannan Rakuunamäellä kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Kehittymistäsi ja työn sujuvuutta tukevat monipuolinen verkko-oppimisympäristö, laajat tietopalvelut sekä modernit työvälineet ja -järjestelmät. Laaja asiantuntijaverkostomme ympäri Suomen tukee sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Haakana, puh. 040 743 6606. Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi.  Viimeinen hakupäivä on 31.3.2019. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1236998
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta