(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija/Accountant Lappeenrantaan
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3000 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 240 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.

Liiketoimintamme kasvaessa haussa on nyt Lappeenrannan yksikköömme

Taloushallinnon asiantuntija/Accountant
kehittymään asiakasyritystemme taloushallinnon ja asiakasneuvonnan ammattilaisena.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa ammattitaitosi syvenee moninaisten asiakaskysymysten, huippuammattitaitoisten kollegoiden tuen, ajantasaisen oppimisen, koulutusmahdollisuuksien, modernien työvälineiden ja laadukkaan esimiestyön seurauksena. Viihtyisät työtilamme sijaitsevat Lappeenrannan Rakuunamäellä. Yrityskulttuuriimme tuo väriä moninainen historiamme – Lappeenrannassa olemme aiemmin toimineet osana Teemuaho- ja Visma-konserneja.

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva koulutustausta. Arvostamme kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja tilitoimistossa työskentelystä. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Haakana, puh. 040 743 6606.

Oletko sinä seuraava osaaja osaavaan porukkaamme? Tartu haasteeseen ja hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.4.2019.