(Poistunut julkaisusta)

taloushallinnon asiantuntija
Näkövammaisten liitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Näkövammaisten liitto ry etsii riveihinsä uutta osaajaa.

Kirjanpitäjänä/talousasiantuntijana olet vastuussa Näkövammaisten liiton ja konserniyhtiöiden (Koy Iiris, Annanpura Oy) taloushallinnon keskeisistä tehtävistä (kirjanpito, tilinpäätös, konsernitilinpäätös, budjetointiin osallistuminen).

Työtehtäviisi kirjanpitäjänä/talousasiantuntijana kuuluu monipuolisesti erilaisia taloushallinnon tehtäviä, kuten kirjanpitoa, raportointia sekä viranomaisille että asiakkaille, tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadintaa. Käytämme taloushallinto-ohjelmana Netvisoria, jonka hyvä hallinta on eduksi. Arvostamme lisäksi STEA-avustusosaamista (hakemusmenettely/raportointi).

Työpaikka sijaitsee Palvelukeskus Iiriksessä Itäkeskuksessa metroaseman välittömässä läheisyydessä. Etätyön tekemien on mahdollista.

Tarjoamme aidosti monipuolisen taloushallinnon tehtäväkentän, jossa saat vastuullesi moninaiset itsenäisesti hoidettavat taloushallinnon tehtävät. Näkövammaisten liitto huolehtii työntekijöidensä viihtyvyydestä sekä kehittymismahdollisuuksista. Käytössä olevat ohjelmistot ja työkalut ovat nykyaikaisia ja tukevat tehokasta työskentelyä.

Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä, mieluiten muutaman vuoden ajalta, sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tehtävässä pärjää hyvin tilinpäätöstaitoinen ja kokenut kirjanpitäjä, jolla on reilu ja aikaansaava työote.

Myös rutiinit ovat tärkeä osa työtäsi, mutta niiden hallitsemisen lisäksi toivomme, että sinulla on ratkaisukeskeinen ajattelutapa, ja haluat ymmärtää sisäisten asiakkaidesi toimintaa myös laajemmin. Näiden, kuten muidenkin kehittymistäsi tukevien tavoitteiden saavuttamisessa autamme ja tuemme sinua.

Työ alkaa sovitusti mahdollisimman pian. Palkkaus TES:n mukaan.

Hae viimeistään 14.1.2021. Jätä hakemuksesi osoitteella vesa.tuunainen@nkl.fi tai Näkövammaisten liitto ry, Marjaniementie 74, 00930 Helsinki.