(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Taloushallinnon asiantuntija
Haglex on liikejuridiikan ja talouden asiantuntijapalveluita tarjoava kasvuyritys. Toimintatapamme on ratkaisu- ja liiketoimintalähtöinen ja pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Asiakkainamme on eri alojen yrityksiä PK-yrityksistä suuryrityksiin. Yhdistämme päivittäisessä toiminnassamme liikejuridiikan ja talouden asiantuntijuuden asiakkaan hyväksi. Asiakaslähtöisenä toimijana räätälöimme palvelut aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Olemme tehneet jo monta loistavaa rekrytointia. Yrityksemme kasvaessa, etsimme sinua taloushallinnon asiantuntija!

Työtehtäviisi kuuluvat:
Työhön sisältyy eri kokoisten yritysten kirjanpitoa ja mahdollisesti palkanlaskentaan liittyviä tehtäviä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu sisäisen laskennan tehtäviä sekä taloushallinnon konsultointia. Työskentelet itsenäisenä asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä usealle asiakasyritykselle ja olet helposti asiakkaiden tavoitettavissa puhelimitse ja s-postitse.

Tehtävän edellytykset:
Sinulta löytyy vahvaa kirjanpidon substanssiosaamista. Olet työskennellyt jo muutaman vuoden alalla sekä sinulla on soveltuva koulutus tehtävään. Rakennusalan tuntemus katsotaan eduksi. Olet työssäsi ratkaisukeskeinen henkilö, joka taitaa myös asiakaspalvelun. Sinulla on kokemusta taloushallinnon ohjelmistoista ja olet valmis opettelemaan myös uusia ohjelmia.

Tarjoamme sinulle:
Haglexilla pääset työskentelemään itsenäisessä roolissa hyvässä työyhteisössä,
ja sinulla on työkavereiden tuki työhösi. Sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi kasvavassa organisaatiossa. Asiakaslähtöinen toimintatapamme mahdollistaa sen, että tunnet asiakkaasi ja pystyt tuottamaan laadukasta palvelua asiakkaillesi. Tarjoamme sinulle modernit työvälineet ja kilpailukykyisen palkkauksen osaamistasosi mukaan!

Hakuprosessi:
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi tai sähköpostilla osoitteeseen jonna.kanerva@workpower.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?
Tiedustelut HR-koordinaattori Jonna Kanerva, arkisin 9-16, p. 045 139 7492.

Avainsanat: taloushallinto, kirjanpito, palkanlaskenta, kokopäivätyö, vakituinen, rekrytointi