(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Barona ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Haemme asiakkaillemme ulkoisen ja sisäisen laskennan osaajia sekä määräaikaisiin että vakituisiin työsuhteisiin. Asiakkainamme on yrityksiä aina pienemmistä toimijoista isoihin kansainvälisiin yhtiöihin. Asiakasyritysten toimialoina on edustettuna esimerkiksi teollisuus, rakennus, rahoitus, kaupan ala, IT ja muut palvelualan toimijat. Työnhaku voi olla kohdallasi ajankohtaista joko nyt tai myöhemmin tänä vuonna. Rekrytoimme osaajia sekä suoraan asiakkaillemme että projektityöntekijöiksi.

Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi vastuu kirjanpidosta, käyttöomaisuuskirjanpidosta, tilinpäätöksistä, veroilmoituksista, tase-erien oikeellisuudesta sekä reskontran hoidosta. Voit olla joko aloitteleva kirjanpitäjä tai jo pitkän kokemuksen omaava ulkoisen/sisäisen laskennan rautainen ammattilainen. Osaamisen mukaan tehtävät voivat painottua enemmän avustavampiin tehtäviin tai kokonaisvaltaiseen vastuuseen ulkoisesta/sisäisesta laskennasta ja sen kehittämisestä.

Tehtävän menestyksekäs suorittaminen edellyttää, että sinulla on aiempaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä. Osaamisesi ja kokemuksesi mukaan tehtävää voidaan räätälöidä sisältämään peruskirjanpidon ohella myös esimerkiksi konsernilaskentaa, käyttöomaisuuskirjanpitoa, tilinpäätösten tekoa tai vastuuta koko kirjanpidon ja ulkoisen laskennan kokonaisuudesta. Sinulla on hyvät Excel-taidot ja olet käyttänyt aiemmin jotakin kirjanpidon ohjelmaa (esim. Procountor, Netvisor, SAP).

Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Olet valmis oppimaan uusia asioita ja heittäytymään myös niihin tehtäviin, jotka eivät vahvimpaan osaamiseesi vielä kuulu. Lisäksi koet tärkeänä tarkan ja huolellisen työotteen, etkä pelkää nostaa esille mahdollisia haasteita tai kysymyksiä itse työssä tai luvuissa. Arvostamme suomen kielen taidon ohella myös englannin, ruotsin ja muiden kielten osaamista.

Tarjoamme sinulle kauttamme mahdollisuuksia kehittää omaa ammattitaitoasi sekä päästä hyödyntämään jo omaa olemassa olevaa osaamista laajasti eri asiakasyrityksissämme. Mahdollisen määräaikaisen projektityön jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä joko muille asiakkaillemme tai kyseiseen asiakasyritykseen, mikä tarjoaa varmasti pidemmälläkin tähtäimellä kehitysmahdollisuuksia. Haluamme toimia urakumppaninasi urasi eri vaiheissa ja tukea osaamisesi kehittämisessä.

Jos kiinnostuit, jätä tietosi järjestelmään jo tänään. Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme potentiaalisia hakijoita tilanteen mukaan avoimeen haastatteluun. Olemme hakijoihin myös suoraan yhteydessä sopivien tehtävien tullessa hakuun.