(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Debtia on moderni saatavien hallinnan kumppani. Toimintamme perustana on ymmärtävä, asiantunteva ja inhimillinen palvelu. Visiomme on uudistaa avoimiin saataviin liittyvä asiakaskokemus. Toimintaamme ohjaa intohimo raha-asioissa ja Debtian syvä tuntemus alasta. Missiomme on hoitaa raha-asiat sydämellisesti yrityksen ja asiakkaan yhteiseksi eduksi.

Debtia kuuluu pohjoismaiseen Modhi Finance konserniin, jonka omistaa norjalainen Sparebank 1.

Viihdytkö numeroiden parissa? Kertovatko ne sinulle tarinaa yrityksestä? Kiinnostaako sinua työskentely ulkoisen laskennan parissa? Hyvä! Saatat olla juuri etsimämme Taloushallinnon asiantuntija.

Mitä toivomme?
Voit olla vielä urasi alkutaipaleella oleva taloushallinnon ammattilainen. Koulutuksesi on vähintään AMK-tasoinen ja olet keskittynyt opinnoissasi taloushallintoon. Sinulta löytyy kokemusta taloushallinnon tehtävistä 2 – 5 vuoden ajalta. Hallitset kirjanpidon ja tilinpäätöksen vaiheet alusta loppuun, viranomais- ja alv-ilmoitusten teon sekä muut taloushallinnon tehtävät.

Aikaisempi työskentely rahoitus- tai perintäalalla auttaa sinua tehtävässä menestymisessä. IT-taitosi ovat hyvällä tasolla ja uusien järjestelmien oppiminen on sinulle mieluista. Jos olet aikaisemmin käyttänyt Visma Business -ohjelmaa, laskemme sen eduksesi. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia.

Persoonana olet helposti lähestyttävä, innostunut ja motivoitunut. Haluat kasvattaa omaa osaamistasi. Työskentelytyylisi on tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Pystyt tekemään työtäsi itsenäisesti, mutta olet silti tiimin aktiivinen jäsen. Uskallat tuoda omat ajatuksesi ja ideasi esille. Olet toimeenpaneva, omatoiminen ja saat valmista aikaan. Et silti tee töitäsi otsa rypyssä, vaan uskallat olla oma itsesi ja säilytät pilkkeen silmäkulmassasi.

Mitä tehtäviin kuuluu?
Debtian Taloushallinnon asiantuntijana pääset tekemään monipuolisia taloushallinnon tehtäviä kirjanpidosta raportointiin ja reskontrasta viranomaisilmoituksiin. Teet yhteistyötä Norjassa sijaitsevan taloustiimin kanssa. Ajan myötä tehtäväkenttä voi laajentua osaamisesi ja mielenkiintosi kohteiden mukaan.

Miksi kannattaa hakea?
Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Pystyt myös omalla tekemiselläsi ja kehittymiselläsi vaikuttamaan tehtäviisi ja uraasi Debtiassa. Työskentelypaikka on Helsingissä tai vaihtoehtoisesti Turussa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, on vakituinen ja kokoaikainen.

Kiinnostuitko?
Jos tehtävä tuntuu juuri sinulle tehdyltä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan cv:si. Viimeinen hakupäivä on 20.9.2020. Lisätietoja paikasta saat soittamalla Adeccon Rekrytointikonsultille, Sisko Lahtiselle numeroon 040 779 5541 tai sähköpostitse sisko.lahtinen@adecco.fi.