(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Greenstep Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Etsimme taloushallinnon asiantuntijaa Turun kasvavaan kirjanpitotiimiimme.

Taloushallinnon asiantuntijana työpäiväsi koostuvat vaihtelevista ja erilaisista tehtävistä asiakasyritystesi taloushallinnossa, kirjanpidossa, tilinpäätöksissä ja verotuksessa. Asiantuntijana kommunikoit ja neuvot asiakkaita sekä raportoit asiakkaiden suuntaan. Tarjoamme tehtävässä mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi. Annamme jatkuvaa tukea siihen, että voit antaa parhaasi oman näköisen urapolkusi monipuolisissa haasteissa.

Greenstep on ottanut askeleen eteenpäin kohti kansainvälistymistä ja tässä positiossa onkin erinomaiset mahdollisuudet siirtyä myös halutessasi työskentelemään Tukholmaan. 

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi, KTM),  KLT-tutkinto katsotaan eduksi. 
  • Olet kerännyt kokemusta kirjanpitotyöstä vähintään 2 vuoden ajan. Eduksi katsomme, jos ainakin osa kokemuksesta on hankittu tilitoimistossa.
  • Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tukholmassa työskentelyyn vaaditaan myös ruotsin kielen sujuva taito. 

Henkilönä olet sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä. Haluat aktiivisesti kehittää sekä osaamistasi että ammattitaitoasi. Omaksut helposti uusia taloushallinnon järjestelmiä ja sinulla on jo kokemusta sähköisistä järjestelmistä. Etenkin kokemus NetSuite - ja / tai Netvisor -järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi.

Miksi Greenstep?

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme uudelle taloushallinnon asiantuntijalle tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työn ja muun elämän yhteensovittamista helpottaa joustava työaika sekä osittainen etätyömahdollisuus. Lisäksi tarjoamme tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten kanssa!

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut orgaanisesti ilman yritysostoja lähes 300 kirjanpidon, palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen sekä järjestelmäosaajaan asiantuntijaorganisaatioksi. Teemme asiantuntijatyötä yhteiseltä arvopohjalta, jonka ytimessä on tahto palvella asiakkaita laadukkaasti ja heidän tarpeisiinsa skaalautuen. Greenstepin Turun tiimissä meitä on jo yli 30 huippuammattilaista!  Rakennamme tiimit asiakas edellä ja pääsetkin aidosti työskentelemään läheisesti erilaisten osaajiemme kanssa.

Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Tallinnassa Virossa ja Ruotsissa Norrköpingissä. Turun toimistomme sijaitsee aivan Kupittaan juna-aseman läheisyydessä.

 

Oletko etsimämme tyyppi? Ota uusi askel urallasi: Greenstep

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja vastaamme kaikille hakijoille prosessin etenemisestä kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Laita hakemuksesi siis palkkatoiveineen viimeistään 15.4.2020 mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.