(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Greenstep Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Etsimme liiketoimintamme kasvaessa taloushallinnon asiantuntijaa Jyväskylän kirjanpitotiimiimme. 

Taloushallinnon asiantuntijana työpäiväsi koostuvat vaihtelevista ja erilaisista tehtävistä asiakastyössä kuten rahastoihin liittyvissä kirjanpidon erityiskysymyksissä, tilinpäätöksissä ja verotuksessa. Asiantuntijana kommunikoit ja neuvot asiakaita sekä raportoit asiakkaiden suuntaan. Tarjoamme tehtävässä mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi kohti konsultoivaa asiantuntijan roolia. Annamme jatkuvaa tukea siihen, että voit antaa parhaasi oman näköisen urapolkusi monipuolisissa haasteissa. 

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi tai KTM).
  • Olet kerännyt kokemusta kirjanpitotyöstä vähintään kahden vuoden ajan ja kiinnostusta kehittyä nimenomaan rahastokirjanpitoon.
  • Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, mutta emme pane pahaksemme myöskään ruotsin tai muiden kielien osaamista.

Henkilönä olet sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä. Haluat aktiivisesti kehittää sekä osaamistasi ja ammattitaitoasi. Omaksut helposti uusia taloushallinnon järjestelmiä ja sinulla on jo kokemusta sähköisistä järjestelmistä. Etenkin kokemus NetSuite -, Procountor- ja / tai Netvisor järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi.

Miksi Greenstep?

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme uudelle taloushallinnon asiantuntijalle tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työn ja muun elämän yhteensovittamista helpottaa joustava työaika sekä osittainen etätyömahdollisuus. Lisäksi tarjoamme tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten kanssa!

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut orgaanisesti ilman yritysostoja yli 300 palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen sekä järjestelmäosaajaan asiantuntijaorganisaatioksi. Teemme asiantuntijatyötä yhteiseltä arvopohjalta, jonka ytimessä on tahto palvella asiakkaita laadukkaasti ja heidän tarpeisiinsa skaalautuen. Jyväskylän toimipisteemme avasimme syksyllä 2017 ja meitä on jo yli 20 huippuosaajaa! Rakennamme tiimit asiakas edellä ja pääsetkin aidosti työskentelemään läheisesti erilaisten osaajiemme kanssa.

Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Tallinnassa Virossa ja Norrköpingissä Ruotsissa. Jyväskylän toimistomme sijaitsee viihtyisällä Lutakon alueella Jyväskylän keskustassa.

 

Kiinnostuitko? Ota uusi askel urallasi: Greenstep

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja vastaamme kaikille hakijoille prosessin etenemisestä kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Laita hakemuksesi siis palkkatoiveineen viimeistään 15.4.2020 mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.