(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Oletko hakemassa uusia haasteita ulkoisen laskennan tehtävien parista?
Lue lisää mitä voimme sinulle tarjota.

Haemme asiakasyrityksellemme Tuusulaan

Taloushallinnon asiantuntijaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa tehtävän mukana sekä kehittää yrityksen taloushallinnon toimintoja. Pääset osaksi matalahierarkkista organisaatiota, jossa asioita tehdään yhdessä.

Tehtävä on aluksi yhden (1) vuoden määräaikaisuus ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus tehtävän vakinaistumiseen.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu mm. vastuu kirjanpidon perustehtävistä kuten alv-laskelmat, käyttöomaisuuskirjanpito ja tase-erittelyt. Osallistut tilinpäätöksen laadintaan sekä osto- ja myyntireskontran hallintaan. Tärkeänä tehtävänäsi on kehittää taloushallinnon prosesseja.

Toivomme sinulta soveltuvaa laskentatoimen koulutusta esim. tradenomi sekä aikaisempaa kokemusta kirjanpidon vaiheista mielellään valmistavan teollisuuden alalta. Ymmärrät taloushallinnon prosessit ja olet tilinpäätöstaitoinen. Asiakkaallamme on käytössä Visma Business-järjestelmä ja järjestelmän aikaisempi käyttö on ehdoton etu.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja sinulla on kyky vastata itsenäisesti nimetyistä kokonaisuuksista. Haluat kehittää taloushallinnon toimintoja ja olet valmis heittäytymään myös tehtäviin, jotka eivät kuulu vahvimpaan osaamiseesi. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Olet työssäsi tarkka ja huolellinen, etkä pelkää nostaa esille mahdollisia haasteita tai kysymyksiä. Olet yhteistyötaitoinen ja koet tärkeäksi yhdessä tekemisen. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja aikaisemmissa työtehtävissäsi olet käyttänyt englannin kieltä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 28.2.2020 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.