(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Kiinnostaako sinua ainutlaatuinen koulutus ja työtehtävät talous- tai henkilöstöhallinnan parissa? Hae mukaan Digiakatemia rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja ota oma roolisi alalta!

Digitalisaatio muovaa työelämäämme jatkuvasti ja tämä vaatii meiltä uudenlaista osaamista – perinteiset taloushallinon roolitkin ovat muutoksen alla automatisoinnin ja datan määrän lisääntyessä. Toimintatapojen ja teknologian muutoksen takia, yritykset etsivätkin uusia osaajia erilaisiin talous- ja henkilöstöhallinnon tehtäviin, joilla on alan tuorein tietotaito hallussaan. 

Digiakatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta saat mahdollisuuden päivittää oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle ja tarttua käsiksi uuteen työpaikkaan. Hae siis mukaan ja työllisty taloushallinnon tehtäviin!

Kouluttaudu ja työllisty

Sarasen viisi kuukautta (15.5. – 5.10.2020) kestävä Digiakatemia -koulutusohjelma on yhdistelmä koulutusta ja työssäoppimista. Koulutuksen aikana osallistut 23 koulutuspäivään ja pääset työskentelemään yhteistyöyrityksessä 77 päivää uuteen työrooliisi oppien. Saranen etsii koulutusohjelman hakijoille sopivia yrityspaikkoja, joihin on aito mahdollisuus työllistyä koulutuksen jälkeen.

Koulutuksessa hyödynnetään verkko-oppimisympäristö Opinahjoa. Opinahjon avulla pääset opiskelemaan juuri niitä aiheita, joita yhteistyöyritys ja sinä tarvitsette; voit opiskella taustasi mukaan esimerkiksi erilaisia taloushallinnon järjestelmiä (Tikon, Mepco, Procountor), palkkahallintoa, sisäistä laskentaa, verotusta, henkilöstöhallintoa, juridiikkaa ja taloushallinnon teknologiaa. Yhteistyöyrityksemme hakevat uusia osaajia erilaisiin ja eritasoisiin tehtäviin – kouluttamamme talous- tai henkilöstöhallinnon tekijät voivat siis työllistyä monenlaisiin rooleihin.

Tuleva työroolisi voi olla esimerkiksi

  • Kirjanpitäjä 
  • Controller 
  • Taloushallinnon asiantuntija 
  • Taloushallinnon assistentti 
  • Koordinaattori 
  • HR-koordinaattori 

Koulutus tarjoaa hyvän pohjan uuden oppimiselle, mutta pääpaino koulutusohjelmassa on se, että uusi työrooli opitaan töissä oikeita työtehtäviä tekemällä.

Lisämahdollisuus työpaikan löytämiseen 

Koulutusohjelmaan hakeminen kannattaa aina, sillä se ei ole mistään pois; uusi työmahdollisuus voi löytyä koulutusohjelman kautta, mutta samalla voit jatkaa työnhakua normaaliin tapaan.  

Toivomme sinulta joko koulutukseen tai työkokemukseen pohjautuvaa osaamista jostain taloushallinnon osa-alueesta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla täysin valmis osaaja, sillä koulutuksen ideana on oppia työtehtävään koulutuksen aikana!  

Hae heti mukaan, sillä etsimme jo parhaillaan yrityksiä mukaan koulutusohjelmaan ja esittelemme yrityksille sopivia osaajia heti.

Näin haet:

  1. Täytä työhallinnon hakemus linkistä tai lähimmässä TE-toimistossa. Löydät Digiakatemia -rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 691252.
  2. Täytä myös Sarasen osaamisprofiili. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi yrityksille, joten tee profiilistasi mahdollisimman puhutteleva!

Hakujakso päättyy 16.3.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

Voidaksesi hakea ohjelmaan, tulee sinun olla TE-palveluiden asiakas. Koulutusohjelmaan pääsy vaatii yrityspaikan löytymistä.

Lisätietoja ohjelmasta

Löydät ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta nettisivuiltamme, osoitteesta: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digiakatemia_taloushallinto

Voit myös olla yhteydessä suoraan koulutuksen yhteyshenkilöön Anne Kauppiin, puh. 050 400 2888, anne.kauppi@saranen.fi