(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Etsitkö seuraava mielenkiintoista projektia urallasi? Haemme asiakkaallemme alustavasti toukokuun loppuun taloushallinnon asiantuntijaa. Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät ja mahdollisuuden osallistua kehitystyöhön.

Haemme nyt asiakkaallemme taloushallinnon asiantuntijaa toukokuun loppuun kestävään määräaikaisuuteen. Tämän jälkeen voi olla mahdollisuus jatkoon.

Työtehtäviisi sisältyy:

• Ostolaskujen kierrätys

• Kirjanpidon tehtävät

• ERP-hankkeen avustavat tehtävät

• M2-matkalaskujärjestelmän pääkäyttäjän tehtävät

• Konsernilaskennan avustavat tehtävät

• AD hoc -raportoinnissa avustaminen

Odotamme, että sinulla on kokemusta reskontrien hoidosta. Olen kirjanpidon monipuolinen osaaja, joka kykenee ottamaan kirjanpidon haltuun lyhyellä osaamisella. Sinulla on myös kokemusta matkalaskujärjestelmästä M2 ja mahdollisesti ymmärrystä konsernissa toimimisesta. Kykenet työskentelemään suomen ohella myös englanniksi. Työskentelyotteeltasi olet tarkka, itsenäinen ja toimeen tarttuva. Omaksut nopeasti uusia asioita ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset tehtävät kansainvälisessä yrityksessä. Saat ottaa vastuuta yrityksen kirjanpidon kokonaisuudesta ja pääset mukaan myös ERP-projektiin ja sitä kautta kehittämään yrityksen toimintaa. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä joko samassa tehtävässä tai muissa asiakasyrityksissämme.

Jos koet olevasi etsimämme hakija, jätä hakemuksesi jo tänään. Aloitamme hakemusten käsittelyn heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa:

Erica Ollikainen erica.ollikainen@barona.fi