(Poistunut julkaisusta)

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA
Accado Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Haemme nyt Accadolle vakituiseen työsuhteeseen

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

Vastaat itsenäisesti yritysten kirjanpidoista tilinpäätöksineen ja osallistut työssäsi aktiivisesti prosessien sekä raportoinnin kehitystyöhön. Toimit asiakkaiden suuntaan asiantuntijaroolissa heidän liiketoimintansa kehittämiseksi talouden näkökulmasta. Työpäiviisi kuuluu aktiivinen yhteydenpito eri sidosryhmien välillä.

Toivomme sinulta

  • Sinulla on soveltuva taloushallinnon koulutus (vähintään tradenomin tutkinto) ja vähintään 3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sähköisessä ympäristössä
  • Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja Lemonsoft-ohjelman osaamisen katsomme sinulle eduksi
  • Omaksut nopeasti uusia asioita ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn osana tiimiä
  • Teet tarkkaa työtä ja haluat aktiivisesti kehittää omaa ammattitaitoasi
  • Arvostamme erityisesti itseohjautuvaa ja yrittäjähenkistä asennetta. Sinulla on asiakaspalveluhenkinen ote työhösi sekä hyvät kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot 
  • Sinulla on vahva osaaminen ja halu kehittyä ja ottaa vastuuta
  • Tehtävä vaatii hyvää suomenkielentaitoa


Tarjoamme sinulle

Meillä tekemisesi näkyy konkreettisesti ja pääset kokemaan, miltä tuntuu olla mukana kirjoittamassa kasvutarinaa. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkkauksen, mukavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan taloushallinnon tehtävissä, sekä mahdollisuuden edetä urallasi organisaatiossamme.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.2.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@solwers.fi (kirjoita viestikenttään Accado, Taloushallinnon asiantuntija). Lisätietoja tehtävästä antaa Mikael Donner, mikael.donner@accado.fi.