(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019

Digitalisaatio muovaa työelämää jatkuvasti, mikä vaatii uudenlaista osaamista. Perinteiset taloushallinnon roolitkin ovat muutoksen alla automatisoinnin lisääntyessä. Yritykset etsivät uusia osaajia erilaisiin talous- ja henkilöstöhallinnon rooleihin. Osaamista kannattaa päivittää rekrytoivan koulutusohjelman kautta, sillä saat samalla mahdollisuuden uuteen työpaikkaan! 

Taloushallinto digitalisoituu - kouluttaudu ja löydä uusi työpaikka koulutusohjelman avulla.

Sarasen viisi kuukautta (1.4. – 25.8.) kestävä Digiakatemia -koulutusohjelma on yhdistelmä koulutusta ja työssäoppimista. Koulutuksen aikana osallistut 23 koulutuspäivään ja pääset työskentelemään yhteistyöyrityksessä 77 päivää uuteen työrooliisi oppien. Saranen etsii koulutusohjelman hakijoille sopivia yrityspaikkoja, joihin on aito mahdollisuus työllistyä koulutuksen jälkeen. 


Koulutuksessa hyödynnetään verkko-oppimisympäristö Opinahjoa. Opinahjon avulla pääset opiskelemaan juuri niitä aiheita, joita yhteistyöyritys ja sinä tarvitsette; voit opiskella taustasi mukaan esimerkiksi erilaisia taloushallinnon järjestelmiä (Tikon, Mepco, Procountor), palkkahallintoa, sisäistä laskentaa, verotusta, henkilöstöhallintoa, juridiikkaa ja taloushallinnon teknologiaa. 

Tuleva työroolisi voi olla esimerkiksi

  • Kirjanpitäjä 
  • Controller 
  • Taloushallinnon asiantuntija 
  • Taloushallinnon assistentti 
  • Koordinaattori 
  • HR-koordinaattori 

Koulutus tarjoaa hyvää pohjaa uuden oppimiseen, mutta pääpaino koulutusohjelmassa on se, että uusi työrooli opitaan töissä oikeita työtehtäviä tekemällä. 


Lisämahdollisuus työpaikan löytämiseen 
Koulutusohjelmaan hakeminen kannattaa aina, sillä se ei ole mistään pois; uusi työmahdollisuus voi löytyä koulutusohjelman kautta, mutta samalla voit jatkaa työnhakua normaaliin tapaan.  
Toivomme sinulta joko koulutukseen tai työkokemukseen pohjautuvaa osaamista jostain taloushallinnon osa-alueesta. Sinun ei tarvitse olla täysin valmis osaaja, sillä koulutuksen ideana on oppia työtehtävään koulutuksen aikana!  
 

Hae heti mukaan, sillä etsimme jo parhaillaan yrityksiä mukaan koulutusohjelmaan ja esittelemme yrityksille sopivia osaajia heti.
Näin haet:
1. Täytä työhallinnon hakemus linkistä tai lähimmässä TE-toimistossa.
2. Täytä myös Sarasen osaamisprofiili. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi – tämä profiili toimii käyntikorttinasi yrityksille, joten tee profiilistasi mahdollisimman puhutteleva! 

Voidaksesi hakea ohjelmaan, tulee sinun olla TE-palveluiden asiakas. Koulutusohjelmaan pääsy vaatii yrityspaikan löytymistä.