(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Hei taloushallinnon ammattilainen!

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle kirjanpidon tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen

Taloushallinnon asiantuntijaa

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Vastaat vastuullasi olevien erillisyhtiöiden kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja viranomaisraportoinnista. Vastuullasi voi olla myös kirjanpidon yhteisiä prosesseja. Osallistut taloushallinnon prosessien hoitamiseen ja kehittämiseen sekä taloushallinnon projekteihin. Näiden lisäksi vastuualueeseen sisältyy myös muita taloushallinnon tehtäviä, kuten viranomaisraportointi, ALV- ja veroasiat. Kirjanpitäjät avustavat myös tarvittaessa ostoreskontran prosesseissa. Toimit osana energisiä taloushallinnon tiimejä ja annat oman panoksesi ulkoisen laskennan prosessien ja järjestelmien kehitykseen. Palvelet sujuvasti sisäisiä ja ulkoisia sidosryhmiä. Hankkimasi SAP ja Baswaren P2P osaaminen katsotaan eduksi. Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, Helsinki.

Onnistumistasi tehtävässä helpottaa, jos sinulla on:

  • soveltuva kaupallinen koulutus, esim. laskentatoimen tradenomi
  • vahva taloushallinnon ja sähköisten taloushallinnon järjestelmien osaaminen
  • monipuolinen työkokemus kirjanpidosta, kokemus kiinteistöyhtiöiden kirjanpidosta katsotaan eduksi
  • tilinpäätösosaamista sekä kiinteistöalan tuntemusta
  • järjestelmällinen ja looginen ajattelukyky sekä hyvät yhteistyötaidot ja ratkaisukeskeinen asenne

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Tule luomaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa finance controller Marjo Lummelahti puh. 040 575 1531 pe 20.12. klo 9-10 tai to 2.1. klo 14-15 tai  marjo.lummelahti@kojamo.fi

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian (viimeistään 3.1.2020 mennessä),  tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Hae meille täältä: https://kojamo.fi/avoimet-tyopaikat/

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!