(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon Asiantuntija
Raikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Oletko taloushallinnon ammattilainen ja kaipaat urallesi uusia sekä monipuolisia tehtäviä? Mikäli kyllä, niin nyt on mielenkiintoisessa yrityksessä monipuolinen taloushallinnon asiantuntijan paikka tarjolla.

Rekrytoimme konepajateollisuuden sekä puolustus- ja turvallisuusalan tuotteita valmistavalle Raikka Oy:lle taloushallinnon asiantuntijaa heidän Espoossa sijaitsevalle konttorille.

Tehtävässä tulet hoitamaan kaikkia yrityksen keskeisiä taloushallinnon toimintoja kuten osto- ja myyntireskontraa, palkanlaskentaa ja laskutusta, itsenäisesti sekä yhteistyössä tilitoimiston kanssa. Lisäksi pääset jakamaan osaamistasi taloushallinnosta osallistumalla taloushallinnon tietojärjestelmien ja taloudellisten mittarien kehittämiseen. Pääsetkin työssä kehittymään sekä sisäisissä että ulkoisissa taloushallinnon tehtävissä.

Sinulta tulee löytyä monipuolista kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja sujuva englannin kielentaito. Vaikka sinulta ei kuitenkaan löytyisi osaamista kaikista edellä mainituista, voit silti hakea tehtävään, sillä työnkuva muokataan vahvuuksiesi mukaan. Eduksi on ruotsin ja saksan kielten osaaminen sekä Digia Enterprise taloushallintojärjestelmän tunteminen.

Etsimme tehtävään luonteeltaan huumorintajuista, yrittäjähenkistä ja itseohjautuvaa henkilöä, joka ottaa mielellään vastuuta monipuolisesti erilaisista tehtävistä ja pitää nopeatempoisesta tekemisestä. Työskentelet tiiviisti yrityksen johdon kanssa.

Mukavan työporukan ja mielenkiintoisen toimialan lisäksi Raikka tarjoaa myös kattavat työsuhde-edut.

Yrityksen toimialan vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisyä.

Mikäli koet, että juuri sinä voisit olla tuleva Raikan taloushallinnon asiantuntija, laita hakemuksesi pikaisesti tulemaan tai kysy tehtävästä lisää Adeccon Senior HR Consultant Maarit Härmälältä, maarit.harmala@adecco.fi