(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Terraroc Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haluatko olla mukana muutoksessa, kehittää prosesseja, luoda uusia toimintatapoja ja yhtä lailla tehdä yhteistyötä tiimin kanssa?

Haemme Terraroc Finlandille TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteeseen.

Tarjolla on monipuolinen työnkuva vakavaraisessa yrityksessä kasvavalla toimialalla. Työyhteisössä on rento ilmapiiri ja kaikilta tiimiläisiltä odotetaan halua ja valmiutta tukea toinen toisiaan. Järjestelmäosaamista tärkeämpää on oikea asenne, oma-aloitteinen tehtäviin tarttuminen, koko hallintotiimin auttaminen yrityksen muutosvaiheessa ja hyvän yhteishengen ylläpitäminen.

Tehtävänkuvaan kuuluu pääkirjanpito ja tilinpäätökset, ostoreskontra ja maksatukset, myyntireskontra ja perintä, matka- ja kululaskujen käsittely, arvonlisäveroilmoitukset, viranomaisraportointi, yhteydenpito ulkoistettuun palkanlaskentaan, sekä muita talouden, HR:n ja hallinnon juoksevia asioita. Lisäksi pääset osallistumaan uusien tietojärjestelmien käyttöönoton valmisteluun, prosessien kehittämiseen ja muutosten läpivientiin.

Taustaltasi voit olla jo aiempaa kokemusta taloushallinnosta saanut tai vastikään esim. tradenomiksi tai KTM:ksi valmistunut. Työtehtävät ovat opittavissa, kun oma asenne on oppimista ja organisaation kehittämistä tukeva.

Sujuva englanninkielen taito, muutosvalmius ja paineensietokyky ovat edellytyksenä tehtävässä menestymiseen. Järjestelmistä perusjärjestelmäosaaminen riittää, ja aikaisempi käyttökokemus Inforin M3-järjestelmästä lasketaan eduksi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Baronan nettisivujen kautta. Työ alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja tästä työmahdollisuudesta antaa rekrytointikonsultti Kaisa Lukkarinen, kaisa.lukkarinen@barona.fi