(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Suomen Erillisverkot konserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Suomen Erillisverkot -konserni hakee vakinaiseen työsuhteeseen

Taloushallinnon asiantuntijaa

Olisitko Sinä uusi jäsen meidän konsernipalveluiden taloustiimissämme? Me vastaamme Suomen Erillisverkot -konserniyhtiöiden sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta. Meidän työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Työtehtäväsi sisältävät monipuolisia taloushallinnon tehtäviä kirjanpidon ja talousraportoinnin avustavista tehtävistä taloushallinnon prosessien kehittämiseen. Olet avainasemassa konsernin osto- ja matkalaskuprosessien ohjaamisessa ja kehittämisessä. Toimit pääkäyttäjäroolissa ko. järjestelmille. Toimit myyntilaskutuksen yhteyshenkilönä konsernitasoisesti ja kehität laskutusprosessia yhdessä muiden konsernin laskuttajien kanssa. Osallistut kuukausiraportoinnin ja tilinpäätöksen avustaviin tehtäviin sekä tuet budjetointi- ja ennusteprosesseissa. Raportoit talouspäällikölle.

Arvostamme vahvaa ymmärrystä taloushallinnon prosesseista sekä aikaisempaa kokemusta myyntilaskutuksesta ja ostolaskujen käsittelystä.  Olet itseohjautuva ja sinulla on tarkka sekä analyyttinen työskentelytapa etkä vierasta rutiineja. Sinulla on myös vahva halu kehittää taloushallinnon prosesseja. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus kuten tradenomin tai merkonomin tutkinto.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnel Groupin seniorikonsultti Antti Lavanti ke18.9. klo 12-13 ja pe 27.9. klo 13-14, puh. 040 5755 333 tai antti.lavanti@personnel.fi sekä konsernin talouspäällikkö Tuija Karkila pe 20.9. klo 10-11 ja ke 25.9. klo 10-11, p. 040 837 4634. Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 30.09.2019 mennessä.