(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme kasvavaan joukkoomme

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen työskentelemään osana osaavaa ja innovatiivista Business Services and Outsourcing -tiimiä. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Roolisi BDO:lla

Kirjanpitotiimimme tehtäviin kuuluvat asiakasyritysten kirjanpito ja raportointi, tase-erittelyt, kuukausittaiset raportoinnit veroviranomaisille sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatiminen. Työskentelemme kansainvälisten asiakkuuksien parissa, työkielinämme suomi ja englanti.

Taloushallinnon asiantuntijana työtehtäviisi kuuluu kirjanpitotiimin kouluttaminen ja tukeminen sekä laadunvalvonta. Sinulla on aktiivinen rooli uusien asiakkuuksien hallinnoinnissa ja tarjousprosesseissa. Tehtävässä osallistut myös taloushallinnon järjestelmien ja prosessien kehittämiseen. Toimit luontevasti yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa ja huolehdit osaltasi palvelulupauksemme ’’Poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua’’ toteutumisesta.

Tehtäviäsi on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta. Laaja palveluvalikoimamme ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia.

Sinulta toivomme

  • Soveltuvaa tutkintoa kaupalliselta alalta, mielellään laskentatoimen parista (KTM/ tradenomi. Eduksi katsotaan lisätutkinnot KLT, HTM, KHT).
  • Vankkaa ja monipuolista kokemusta taloushallinnon parissa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muun kielitaidon, erityisesti ruotsin, katsomme eduksesi.
  • Hyvää Excel-osaamista sekä yleisesti MS Office -ohjelmien tuntemusta
  • Aiempi kokemus työskentelystä tilitoimistossa tai tilintarkastus- ja konsultointiyrityksistä katsotaan eduksi.
  • Itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta
  • Positiivista asennetta sekä halua auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ’’People helping people’’ -missiomme mukaisesti.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.

Työpisteesi sijaitsee viihtyisällä toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Miten haen?

Hae työpaikkaa 18.8.2019 mennessä täyttämällä hakemus tästä linkistä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa Carita Holmgren.