(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Temp-Team Finland Oy / Sprintit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Yritysesittely


SprintIT on Odoo-toiminnanohjausjärjestelmään erikoistunut asiantuntijatalo. Tarjoamme toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto, tuki sekä ylläpito- ja kehityspalveluja. Asiantuntijamme ovat kokeneita ICT-alan ammattilaisia, joilla on teknologiaosaamisen lisäksi syvä liiketoimintaymmärrys. Intohimomme on luoda paras ratkaisu tukemaan yrityksen tai yhteisön tietotyötä.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme aloitekykyistä ja itsenäiseen työhön kykenevää taloushallinnon asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus


Tässä tehtävässä tulet osaksi kolmen hengen taloushallinnon tiimiä. Työtehtävät ovat monipuolisia ja tehtävässä on mahdollista kehittyä taloushallinnon laaja-alaiseksi osaajaksi. Työn painotus ja sisältö muokataan valittavan henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Työtehtävät sisältävät sekä asiakasprojekteja ja taloushallinnon toiminnanohjausjärjestelmän tuotekehitystyötä, että SprintIT:n sisäisiä taloushallinnon tehtäviä.

Asiakasprojekteissa määrittelet ja kehität taloushallinnon prosesseja yhdessä asiakkaiden kanssa sekä vastaat taloushallinnon käyttöönotosta. Lisäksi pääset jatkokehittämään taloushallinnon pakettiamme asiakkaiden tarpeiden mukaan.

SprintIT:n omassa taloushallinnossa pääset kehittämään yrityksen prosesseja, tekemään raportointia ja hoitamaan reskontria.

Mitä odotamme sinulta?


· muutaman vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä esimerkiksi controllerin roolissa
· ymmärrystä taloushallinnon prosesseista ja raportoinnista
· hyviä kommunikointitaitoja
· oppimis- ja kehittymishalua
· aktiivisuutta ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa
· tiimipelaajan asennetta
· erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
· hyviä excel-taitoja
· kokemusta taloushallinnon toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä

Mitä tarjoamme?


Tarjoamme monipuolisen työn, jonka sisältöön voit itse vaikuttaa. SpritIT:llä pääset osaksi start-up henkistä yrityskulttuuria ja nauttimaan modernin työyhteisön eduista, kuten joustavista työajoista ja mahdollisuudesta etätyöhön. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi työsuhde-etuihin kuuluvat vapaa-ajan tapaturmavakuutus, kattava työterveyshuolto, lounas- ja liikuntasetelit sekä viikoittain vaihtelevat jäätelö-, limu- ja hedelmätarjoilut. Yrityksen tilat sijaitsevat Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien tuntumassa.

Lisätiedot ja hakeminen


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM Finland Oy:n kanssa. Hae tehtävään osoitteessa www.temp-team.fi > Löydä töitä > Taloushallinnon asiantuntija. Liitäthän mukaan hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:n. Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään tiistaihin 4.6. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva konsultti Aino Pietiläinen, aino.pietilainen@temp-team.fi, +358 50 5649 139

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.