(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3000 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.    

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä etsimme nyt Lahteen

Taloushallinnon asiantuntijaa

vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnosta. Työ pitää sisällään vaihtelevia kirjanpidon ja taloushallinnon tehtäviä. Työpäivät koostuvat ulkoisen laskennan tehtävistä sekä asiakkaiden neuvonnasta ja ohjauksesta yrityksen talouteen ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Tehtävää on mahdollista muokata valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa ammattitaitosi syvenee moninaisten asiakaskysymysten, ison organisaation ja kollegoiden tuen, ajantasaisen oppimisen, koulutusmahdollisuuksien ja modernien työvälineiden seurauksena. 

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi kokemusta taloushallinnon tehtävistä, energisyyttä sekä intoa työskennellä ja kehittää itseään jatkuvasti monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus, täsmällisyys ja yhteistyötaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Kuukso, puh. 050 563 0142 tai sanna.kuukso@azets.com

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Hae tehtävää viimeistään 5.6.

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.