(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Visma Public Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Oletko juuri sinä etsimämme taloushallinnon asiantuntija? Vismassa on voimakkaan kasvun seurauksena tarve kehittää taloushallintoa, prosesseja ja järjestelmiä. Etsimmekin nyt taloushallinnon tiimiimme lisävahvistusta myyntilaskutukseen ja sopimushallintaan. Huolehdit laskutusprosessimme toimivuudesta, kehittämisestä ja laadusta. Tärkein onnistumisen mittari on laskutuksen oikeellisuus ja asiakastyytyväisyys. Teet työssäsi tiivistä yhteistyötä paitsi asiakkaiden, myös myynti- ja konsultointi-tiimiemme kanssa.


Kalenterisi tulee sisältämään:

- Myyntilaskutusta ja niihin liittyviä selvityksiä sekä asiakastukea

- Asiakassopimusten tietojen ylläpitoa ja tarkastusta

- Osallistumista taloushallinnon projekteihin ja kehityshankkeisiin

- Muita taloushallinnon tehtäviä


Toivomme sinulta:

Olet luonteeltasi tarkka ja huolellinen. Olet oma-aloitteinen toimintatyyliltäsi ja pidät siitä, että työssäsi on rutiineja. Työskentelet mielelläsi itsenäisesti, mutta osaat myös toimia osana tiimiä. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta samankaltaisista tehtävistä, mutta myös muu kokemus taloushallinnon parista tai IT-liiketoiminnan tuntemus katsotaan eduksesi. Järjestelmistä tulet pääasiallisesti käyttämään Wintimea.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.


Jos tunnistat kuvauksesta itsesi, vakuuta meidät ja jätä suomenkielinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi pikimmiten, viimeistään kuitenkin 31.3.2019. mennessä. Voimme täyttää paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Financial Director Martti Lahtinen: martti.lahtinen@visma.com.

Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 760, 000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 300 000 use us as a hosting partner. We are 6 700 employees, of which 900 in Finland. Our net revenue amounted to EUR 965 million in 2017.