(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2019

Esittely

Jos olet taloushallinnon moniosaaja ja etsit uusia haasteita erilaisten ja moninaisten taloushallinnon ja rahoituksen tehtävien parista, olet heti vapaa tai etsit määräaikaisesti/osa-aikaisesti tai keikkaluonteisesti uutta haastetta, niin LUE LISÄÄ!

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA

Meillä on asiakkaita niin pääkaupunkiseudulla kuin kehyskunnissakin ja taloushallinnon monipuolisille osaajille on jatkuvasti kysyntää sinun osaamisellesi.

Työtehtävät

Olemme kiinnostuneita monipuolisista ja eritasoisista taloushallinnon osaajista ja hyvistä tyypeistä.

Voit olla taustaltasi jo kokeneempi konkari tai olet juuri valmistunut ja tähtäät työkokemuksen kautta talousammattilaiseksi.

Olemme kiinnostuneista sekä ulkoisen että sisäisen laskennan osaajista, kirjanpitäjistä, reskontranhoitajista ja palkanlaskijoista, voit olla kehittäjä, rahoitusalan osaaja tai voit olla taloushallinnon projekti-/sovellusammattilainen, tilintarkastaja tai jotain muuta. Voit olla myös kouluttaja, talouspäällikkö tai laskutukseen, ostolaskuihin, tai maksuliikenteeseen erikoistunut tekijä. Myös tilitoimiston kirjanpitäjistä (etuna KLT) olemme hyvin kiinnostuneita.

Olemme kiinnostuneita ihan jokaisesta teistä!

Edellytykset

Sinulla on kokemusta erilaisista, mielellään myös sähköisistä, taloushallinnon sovelluksista ja olet tottunut oppimaan uusia ja toimimaan usean sovelluksen ympäristössä ja Excelin käyttö on sinulle erittäin tuttua.

Olet tottunut muutoksiin, järjestelmänvaihdoksiin ja uusien ohjelmien kouluttamiseen tai koulut-tautumiseen. Olet kenties jo tehnyt raportointia ja tunnet erilaisia tilinpäätökseen liittyviä standardeja (IFRS tmv) ja olet kiinnostunut oppimaan niistä lisää. Mikäli olet suorittanut KLT-tutkinnon, avaa se sinulle vielä entisestään lisää mahdollisuuksia.

Englannin kielen käyttökokemus on etu ja jos hallitset muitakin kieliä – aina parempi! Mutta suomen kielen hallitseminen on ensisijainen.

Tyypillisesti taloushallinnon ammattilaisena työotteesi on huolellinen ja tarkka, et viilaa pilkkua, mutta suhtaudut vakavasti yksityiskohtiinkin, kokonaiskäsitystä menettämättä. Pidät numeroista ja osaat "lukea" numeroita ja tehdä päätelmiä niiden avulla, looginen ja analyyttinen päättelykykysi on vahva. Osaat konsultoida sisäisiä/ulkoisia asiakkaitasi ja tuottaa osaamisellasi muille lisäarvoa.

Jotta tulet ihmisten kanssa toimeen ja osaat toimia tiimissä, toivomme, että olet ulospäin suuntautunut, joustava ja ystävällinen, saat aikaan asioita ja pysyt aikataulussa. Ennen kaikkea toivomme, että arvostat työtäsi ja olet valmis panostamaan siihen – tällöin asiakkaammekin on valmis panostamaan sinuun ja kehittymiseesi.

Lisätiedot

Hae jo tänään, sillä sinun kaltaiselle osaajalle on jatkuva kysyntä!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste