(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Poolia Suomi Oy / Accurate Accounting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

Accurate Accounting Oy

Tilitoimisto Accurate Accounting on 8 henkilön dynaaminen ja huippuosaamisesta tunnettu tilitoimisto Espoon Leppävaarassa. Olemme palvelleet kasvavaa ja kansainvälistä asiakaskuntaamme jo 15 vuotta sähköisessä taloushallinnossa ja käytämme Procountor ja Oracle Netsuite ohjelmistoja pilvipalveluna. Tarjoamme korkealaatuisia ja vaativia taloushallintopalveluja erityisesti kasvuhakuisille ja kansainvälistä toimintaa harjoittaville pk-yrityksille mm. IT, teknologia ja B-to-B palveluiden toimialoilla. Monet asiakkaamme ovat 20-150 henkilön yrityksiä ja konserneja, joiden Suomen emoyhtiön ja Ruotsin tytäryhtiöiden taloushallinnon hoidamme kokonaisuudessaan Espoon toimistollamme Procountor ja Netsuite -ohjelmistoissa.

Esittely

Asiakkaamme Accurate Accounting Oy on muuttanut loppuvuodesta uusiin ja viihtyisiin toimitiloihin Polaris Business Parkissa Espoon Leppävaarassa. Toiminnan ja asiakaskunnan nopeasti kasvaessa asiakkaamme hakee kokeneeseen ja mukavaan tiimiin kielitaitoista ja asiantuntevaa

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

Työtehtävät

Kokeneena taloushallinnon asiantuntijana saat kokonaisvastuullesi noin 5-10 yritysasiakasta. Vastaat itsenäisesti asiakkaittesi taloushallinnosta, kirjanpidosta, tilinpäätöksestä sekä päivittäisestä asiakaspalvelusta. Olennainen osa työtäsi on kommunikointi asiakkaittesi kanssa Suomessa ja Ruotsissa, asiointi viranomaisten kanssa Suomessa ja Ruotsissa sekä asiakkaittesi konsultointi suomeksi/ruotsiksi/englanniksi.

Tehtävässä ei oleteta aikaisempaa kokemusta Ruotsin kirjanpidosta, mutta työtehtävän oppiminen ja haltuunotto edellyttää hyvää ruotsin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Myös englannin kielen taidosta on merkittävää etua. Asiakkaamme antaa sinulle hyvän perehdytyksen Ruotsin kirjanpitoon ja sinulla on kokeneen ja asiantuntevan tiimin tuki käytettävissäsi.

Sinulla on aito halu palvella asiakkaitasi proaktiivisesti ja haluat myös aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Asiakkaamme tukee ja kannustaa sinua jatkuvasti kehittämään osaamistasi kansainvälisen asiakaskunnan palvelussa.

Edellytykset

Toivomme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi tai KTM)
- suomen, ruotsin ja englannin kielten hyvää kirjallista ja suullista taitoa
- vähintään 5 vuoden kokemusta kirjanpitotyöstä tilinpäätöksineen
- kokemusta sähköisistä taloushallinto-ohjelmistoista, esim. Procountor, Netsuite, tmv.
- proaktiivisuutta ja kykyä kommunikoida sujuvasti kansainvälisten asiakkaiden kanssa
- täsmällisyyttä ja luotettavuutta
- kokemus tilitoimistotyöstä katsotaan eduksi

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin mielenkiintoisen ja ammatillisesti kehittävän työtehtävän kansainvälisesti toimivien suomalaisten kasvuyritysten taloushallinnossa. Erinomaiset ja osaavat työntekijät ovat yrityksen toiminnan vahva perusta, joten asiakkaamme tarjoaa sinulle hyvät työsuhde-edut mm. kilpailukykyisen palkan ja bonukset hyvin tehdystä työstä, kannustusta koulutuksiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, tehokkaat työvälineet, joilla voit tehdä osan viikosta etätöitä sekä joustavat työajat.

Sinulle rakennetaan hyvin organisoitu toimenkuva ja asiakaskokonaisuus, jossa myös huomioidaan toivomuksesi ja aikaisempi kokemuksesi. Tässä yrityksessä viihdytään ja se näkyy jokapäiväisessä työssä niin asiakkaille kuin jokaiselle tiimin jäsenellekin.

Lisätiedot

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen hakuohjeidemme mukaisesti.

Aloitamme haastattelut välittömästi, joten laita oma hakemuksesi pikaisesti ja kerro, miksi juuri sinä olisit asiakkaamme seuraava huippuosaaja.

Lisätietoja tehtävästä saat Poolia Suomi Oy:n konsulteilta Sanna Majavalta ja Tarja Laaksolta.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste