(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 240 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Azetsin viime vuosiin on kuulunut vahvaa orgaanista kasvua, yrityskauppoja sekä toimintatapojen kehittämistä. Pidämme huolta asiakkaidemme taloudesta ja henkilöstöstä, jotta asiakkaamme voivat hyödyntää kaikki mahdollisuudet ja kasvaa kannattavasti.

Oletko asiakaslähtöinen taloushallinnon osaaja ja halukas olemaan osa menestystarinaamme nyt ja tulevaisuudessa? Tässä voi olla tilaisuutesi, sillä etsimme nyt Lahteen

Taloushallinnon asiantuntijaa

vastaamaan asiakasyritystemme taloushallinnosta.

Meillä Azetsilla työhön suhtaudutaan intohimoisesti ja arvojemme mukaisesti: henkilökohtaisesti, täsmällisesti, vastuullisesti ja askeleen edellä. Panostamme henkilöstön koulutukseen, viihtyvyyteen ja hyvään työilmapiiriin. Uskomme aidosti, että positiivinen henkilöstökokemus tuottaa positiivista asiakaskokemusta ja siitä haluamme pitää kiinni. 

Etsimme avoinna olevaan tehtävään henkilöä, jolla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi kokemusta taloushallinnon tehtävistä, energisyyttä sekä intoa työskennellä ja kehittää itseään jatkuvasti monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, proaktiivisuutta, hyviä IT-taitoja, tiimityötaitoja sekä halua työskennellä tuloksellisesti niin taloushallinnon rutiinien kuin vaativien asiantuntijatehtävien parissa - itsenäisesti ja osana asiantuntijatiimiä. Toivomme sinulta myös asiakkaan liiketoiminnalle lisäarvoa tuottavaa, konsultoivaa työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja kehittävän työtehtävän sekä mukavan ja kannustavan työyhteisön. Panostamme osaamisen kehittämiseen myös verkko-oppimisen työkaluilla. Pidämme työhyvinvoinnista huolta mm. työajan joustojen ja hyvien työsuhde-etujen muodossa. Työskentelyn sujuvuuden takaavat modernit työvälineet ja -järjestelmät. Laaja asiantuntijaverkostomme ympäri Suomen tukee sinua työhösi liittyvissä erityiskysymyksissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Kuukso, puh. 050 563 0142 tai sanna.kuukso@azets.com

Kiinnostuitko?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Hae tehtävää viimeistään 31.3.2019. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.