(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt! 

Etsimme pääkaupunkiseudun asiakkaillemme tilitoimistoihin taloushallinnon asiantuntijoita.

Työtehtäviin kuuluu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan kirjanpito tilinpäätöksineen, raportointi ja ennusteet, osallistuminen budjetointiin, palkanlaskenta sekä osto- ja myyntireskontra. Toivomme, että voisit tuoda omaa näkemystäsi myös prosessien käyttöönottoon ja kehittämiseen. Tarjolla on myös esimiestehtäviä.

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai KTM) sekä aiempaa monipuolista kokemusta erilaisista taloushallinnon tehtävistä. Osaat itsenäisesti hoitaa alusta loppuun asiakkaan kirjanpidon tilinpäätöksineen sekä pystyt tuottamaan asiakkaalle tärkeää tietoa tämän prosesseista tähdäten tällä tiedolla niiden kehittämiseen. Sähköiset taloushallinnon järjestelmät ovat sinulle tuttuja (esim. Netvisor, Procountor).

Olet asiakaspalveluhenkinen moniosaaja, jolle on tärkeää keskustella asiakkaan kanssa ja pyrkiä vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Osaat toimia joustavasti ja järjestelmällisesti muuttuvissa tilanteissa. Olet tiimipelaaja, joka työskentelee yhteistyössä muiden kanssa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen palkanlaskennasta sekä yritysten kehitystoiminnasta. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja muiden kielten osaaminen on plussaa. KLT-tutkinto voi antaa myös lisäarvoa tehtävän suorittamiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät ja pitkäaikaisen työsuhteen. Pääset itse vaikuttamaan siihen, mihin osa-alueisiin haluat keskittyä työssäsi ja millaiset yritykset sinua kiinnostavat.

Jätä hakemuksesi cv:n kera järjestelmäämme. Kerro myös, millaisia tehtäviä etsit juuri tällä hetkellä. Voit lähettää hakemuksesi ainoastaan kotisivujemme kautta.

Lisätietoja tarvittaessa

WorkPower 360° tiimin HR-koordinaattori Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi