(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2018

Taloushallinnon asiantuntija

Oletko taloushallinnon moniosaaja ja etsit uusia haasteita taloushallinnon tehtävien parista?

Oletko heti vapaana, haluatko vaihtaa työpaikkaa, haetko kokoaikaiseen tehtävään vai sopiiko sinulle paremmin määräaikainen/osa-aikainen tai keikkaluonteinen tehtävä? Jos uudet haasteet kiinnostavat, niin lue lisää ja laita hakemusta tulemaan!

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA

Meillä on asiakkaita mm. pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja taloushallinnon monipuolisille osaajille on jatkuvasti kysyntää, myös sinun osaamiselle.

TEHTÄVÄT

Olemme kiinnostuneita kirjanpitäjistä, palkanlaskijoista, reskontranhoitajista, rahoitusalan- ja ulkoisen sekä sisäisen laskennan osaajista. Monipuolisille ja eritasoisille taloushallinnon osaajille on kysyntää yrityksissämme.

EDELLYTYKSET

Sinulla on kokemusta erilaisista taloushallinnon sovelluksista, myös sähköisistä ja olet sinut useassa eri sovellusympäristössä eikä excelin käyttökään tuota tuskaa. Kerrothan hakemuksessa mitä sovelluksia olet käyttänyt, SAP-osaajista on myös kysyntää.

Odotamme sinulla olevan vahvaa kokemusta alalta, mutta myös vähemmän kokemusta omaaville on kysyntää, kunhan olet hyvä tyyppi ja halua kasvaa talousammattilaiseksi. Asiakkainamme on myös tilitoimistoja, jotka arvostavat tilinpäätöstaitoa, KLT.

Suomen kieli on ehdoton edellytys, mutta ei englannin kielen osaamisesta ole haittaa. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja huolellinen. Kiinnität huomiota yksityiskohtiin, mutta et kuitenkaan jumiudu niihin. Sinulla voi olla myös halua konsultoida sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaitasi.

Arvostamme vuorovaikutustaitojasi ja aktiivisuutta asioiden etenemiselle sekä aikatauluissa pysymistä. Olemme kiinnostuneita sinusta. Hae jo tänään, sillä sinusta on kysyntää!

Lähetä ansioluettelosi, hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta 14.10.2018.
Valitse tehtävänimike tai -nimikkeet, jotka sinua kiinnostavat ja näin olet mukana myös hiljaisissa hauissamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Taina Milán