(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Tule taloushallinnon asiantuntijan tehtävään yhteen Suomen parhaista työpaikoista! Newsec on kannattavasti kasvava yli 350 kiinteistöalan asiantuntijan organisaatio ja etsimme jatkuvasti rautaisia ammattilaisia taloushallinnon monipuolisiin tehtäviin. Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien kanssa. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan vastuullista työtä, jonka sisältöön he pääsevät itse vaikuttamaan ja kannustetaan jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Tehtävä on kokopäiväinen ja haemme vahvistusta sekä Helsingin että Turun toimipisteisiin

Taloushallinnon asiantuntijana (Accounting Specialist) toimit arvojemme mukaisesti:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa taloushallinnon tiimiä. Vastaat asiakasyritysten taloushallinnon hoitamisesta, kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja raportoinnista sekä veroilmoituksista. Työ edellyttää tiimityötaitoa, halua palvella asiakkaita sekä halua kehittyä ja oppia uutta.

EXCELLENCE
Sinulla on hyvä osaaminen yhtiöiden kirjanpidon hoitamisesta, tilinpäätösten laatimisesta sekä veroilmoitusten teosta. Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Konsernitilinpäätösosaaminen, rahastojen ja yritysjärjestelyjen tuntemus sekä IFRS-osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta kiinteistöalalta, mutta se ei ole välttämätöntä.

INNOVATION
Olet kiinnostunut kehittämään omaa toimintaasi ja yhteistyötä eri tiimien välillä.

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa.

Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan kiinteistösijoitusalalla sekä dynaamisen, asiantuntevan ja rennon työyhteisön, jossa tukenasi ovat osaavat kollegat.

Hae tehtävää mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään heti niiden saavuttua.