(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
TietoAkseli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Innovatiivisuus, asiakaslähtöisyys, yhteistyö, vastuullisuus. Näistä työ TietoAkselilla on tehty. Meillä työntekijät nostetaan täyteen potentiaaliinsa ja ymmärrämme yksilöllisen johtamisen tärkeyden. Vaikkakin on kesä kolkyt astetta, niin innostut tästä duunista.

TietoAkselin Helsingin toimistolle on avattu pesti

Taloushallinnon asiantuntijalle

Munkkiniemessä sinua odottaa valoisa työpiste sekä työporukka varustettuna motivoivalla ja kannustavalla tiimihengellä. Tiimin ja työpöydän lisäksi toimistolta löytyy etelän hetelmiä ravitsemaan taukojasi, verkkokoulutukset päivittäiseen osaamisen ylläpitoon sekä taukoliikuntasovellukset muistuttamaan taukojen tärkeydestä.

Olipa kyseessä ALV:n erikoistilanteet, asiakkaan toimintaan räätälöidyt palvelut, startupit, kasvuyritykset, fuusiot tai tulevaisuuden visiot, asiantuntijanamme taidat tilanteen tai ainakin tiedät keneltä TietoAkselilaiselta kysyä ohjausta. Uskallat hypätä tuntemattomaan, koska tiedät organisaation ottavan sinusta kopin. Osaamistasi kehitetään ja pääset jakamaan sisäisesti tietoasi sekä käyttämään opittua projekteissa omien mahdollisuuksiesi puitteissa. Meille et ole vain resurssi, vaan sinua ja osaamistasi arvostetaan. Kehitämme henkilöstöä ja sitä tukevia toimintoja aktiivisesti. Kuuntelemme työntekijöitämme ja odotamme aktiivista osallistumista sisäiseen kehitykseen.

Jos etsit paikkaa välittömässä ja ystävällisessä työkulttuurissa, jossa saat olla oma itsesi ja pääset kasvamaan asiantuntijuudessasi, hae meille! Vastailemme mielellämme kysymyksiisi sähköpostilla, Facebookissa, Snapchatilla tai puhelimitse. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä TietoAkselin henkilöstöpäälliköltä Sara Jormakalta joko 24.05.2018 klo 14:00-15:00 tai 28.05.2018 klo 14:00-15:00 numerosta 0505376768

Odotamme hakemustasi!

UHY TietoAkseli taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Meille taloushallinto ei ole vain numeroiden tallentamista. Me katsomme eteenpäin ja autamme asiakastamme menestymään. Meitä TietoAkselilaisia on jo yli 110 eri alojen asiantuntijaa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani.