(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
TietoAkseli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Innovatiivisuus, asiakaslähtöisyys, yhteistyö, vastuullisuus. Näistä työ TietoAkselilla on tehty. Meillä työntekijät nostetaan täyteen potentiaaliinsa ja ymmärrämme yksilöllisen johtamisen tärkeyden.

UHY TietoAkselin Pieksämäen toimipisteelle on nyt haussa

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA


Sinä johdat asiakassuhdetta kuin kapellimestari. Osaat myös asettua asiakkaan asemaan ja tunnistaa asiakkaan tarpeita jo ennen kuin asiakas itse niitä tiedostaa. Kuukausittaiset kirjanpidot, raportoinnit sekä tilinpäätökset hoidat ammattitaidolla ja kokemuksen syvällä rintaäänellä. Asiantuntijuus on sinulla verissä ja mielelläsi tuotat myös erilaisia asiantuntijapalveluita asiakkaillemme. Autat asiakastamme kehittämään liiketoimintaansa niin lukujen kuin TietoAkselin tarjoamien palveluiden kautta.

Me tarjoamme työntekijöille väylän kehittää päivittäisessä työssä tarvittavaa osaamista. Kehitämme myös aktiivisesti työntekijän asiantuntijuutta vastaamaan tulevaisuuden haasteita. Kehitys on sinulle itsestäänselvyys, ja jos et omaa KLT-tutkintoa, niin olisi hienoa jos olisit halukas sen suorittamaan. Pääset edustamaan asiakkaalle TietoAkselin asiantuntijuutta ja rakentamaan kestävää luottamukseen perustuvaa asiakassuhdetta. Vaikka työsi on itsenäistä ja vastaat omasta tontistasi, takanasi on koko organisaatiomme tuki ja sen laaja asiantuntijaverkosto. Näin et jää yksin visaistenkaan haasteiden kanssa. ProCountor- tai Lemonsoft-ohjelmiston tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Meille et ole vain resurssi vaan meillä sinua ja sinun osaamista arvostetaan. Kehitämme henkilöstä ja sitä tukevia toimintoja aktiivisesti. Ylläpidämme avointa ilmapiiriä ja haluamme osallistaa työntekijöitä toimintamme kehitykseen.

Jos etsit paikkaa välittömässä ja ystävällisessä työkulttuurissa missä saat olla oma itsesi ja pääset kasvamaan asiantuntijuudessasi, hae meille! Jos ilmoitus nostatti kysymyksiä ota yhteys sähköpostilla, Facebookissa, Snapchatilla tai puhelimitse. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä TietoAkseli Etelä-Savon aluejohtaja Arja Kauppiselta joko 16.5.2018 klo 14:00-16:00 tai 22.5.2018 klo 14:00-16:00 numerosta 040 580 7395

Odotan hakemustasi!

UHY TietoAkseli taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Meille taloushallinto ei ole vain numeroiden tallentamista. Me katsomme eteenpäin ja autamme asiakastamme menestymään. Meitä TietoAkselilaisia on jo yli 110 eri alojen asiantuntijaa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialalla. Käytössämme on muun muuassa ProCountor- ja Lemonsoft-ohjelmistot.