(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon asiantuntija
TietoAkseli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Innovatiivisuus, asiakaslähtöisyys, yhteistyö, vastuullisuus. Näistä työ TietoAkselilla on tehty. Meillä työntekijät nostetaan täyteen potentiaaliinsa ja ymmärrämme yksilöllisen johtamisen tärkeyden.

UHY TietoAkselin Jyväskylän toimipisteelle on nyt haussa

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA

Sinä johdat asiakassuhdetta kuin kapellimestari. Osaat myös asettua asiakkaan asemaan ja tunnistaa asiakkaan tarpeita jo ennen kuin asiakas itse niitä tiedostaa. Kuukausittaiset kirjanpidot, raportoinnit sekä tilinpäätökset hoidat ammattitaidolla ja kokemuksen syvällä rintaäänellä. Asiantuntijuus on sinulla verissä ja mielelläsi tuotat myös erilaisia asiantuntijapalveluita asiakkaillemme. Autat asiakastamme kehittämään liiketoimintaansa niin lukujen kuin TietoAkselin tarjoamien palveluiden kautta.

Meillä tarjotaan työntekijöille väylä kehittää päivittäisessä työssä tarvittavaa osaamista sekä aktiivisesti kehitetään työntekijän asiantuntijuutta vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Kehitys on sinulle itsestään selvyys ja jos et omaa KLT-tutkintoa, niin olisi hienoa jos olisit halukas sen suorittamaan. Pääset edustamaan asiakkaalle TietoAkselin asiantuntijuutta ja rakentamaan kestävää luottamukseen perustuvaa asiakassuhdetta. Vaikka työsi on itsenäistä ja vastaat omasta tontistasi, takanasi on koko organisaatiomme tuki ja se laaja asiantuntijaverkosto. Näin et jää yksin visaistenkaan haasteiden kanssa.

Meille et ole vain resurssi vaan meillä sinua ja sinun osaamista arvostetaan. Kehitämme henkilöstä ja sitä tukevia toimintoja aktiivisesti. Ylläpidämme avointa ilmapiiriä ja haluamme osallistaa työntekijöitä toimintamme kehitykseen.

Jos etsit paikkaa välittömässä ja ystävällisessä työkulttuurissa missä saat olla oma itsesi ja pääset kasvamaan asiantuntijuudessasi, hae meille! Jos ilmoitus nostatti kysymyksiä ota yhteys sähköpostilla, facebookissa, snapchatilla tai puhelimitse. Annan mielelläni lisätietoja paikasta. sara.jormakka@tietoakseli.fi puh. 0505376768

Odotan hakemustasi!

UHY TietoAkseli taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Meille taloushallinto ei ole vain numeroiden tallentamista. Me katsomme eteenpäin ja autamme asiakastamme menestymään. Meitä TietoAkselilaisia on jo yli 110 eri alojen asiantuntijaa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialalla. Käytössämme on muun muuassa ProCountor- ja Lemonsoft-ohjelmistot.